085 401 29 44of Neem contact op


Een veilige keuze met https

U heeft het vast wel al eens meegemaakt: U bezoekt een website en krijgt de melding of u 'onveilige items' op deze pagina wilt weergeven. U vraagt zich af wat deze 'onveilige items' zullen zijn, het klinkt wel spannend. Uiteindelijk besluit u uw internetbrowser te sluiten, blijkbaar was deze website niet zo veilig als dat hij er in eerste instantie uitzag. 

Publicatiedatumdonderdag 22 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Mobiel verdringt desktop snel

Mobiel zal de desktop snel gaan verdringen als voornamelijkste online verkoopkanaal voor de retail. Dit voorspelt Valentijn Bras, directeur van Scoupy, in de aanloop naar zijn presentatie tijdens het M-Commerce Event op 5 Februari in Amsterdam.

Publicatiedatumvrijdag 16 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Garantie op alle websites & webshops van MediaZo!

Als klant van MediaZo! profiteert u van drie maanden garantie op al onze opleveringen. Dit betekent dat u tijdens de garantieperiode verzekerd bent tegen eventuele technische foutjes en alles blijft werken zoals het hoort. Alleen zo bent u verzekerd van een vliegende start voor uw bedrijf of organisatie. 

Publicatiedatumdonderdag 15 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Vergroot uw succes met mobiel

Dankzij hun computers, tablets en smartphones zijn mensen continu online. In deze multiscreen wereld ontstaan nieuwe manieren van zoeken en kopen. De specialisten van MediaZo! vertellen u graag meer over de kansen en mogelijkheden die hierdoor ontstaan. 

Publicatiedatumdinsdag 13 januari 2015     AuteurBjørn Donners


E-mailmarketing - wat wel en wat niet mag

Wat mag nu wel en wat mag niet bij het versturen van commerciële e-mails? Er zijn een aantal dingen waar je als bedrijf op moet letten met betrekking tot de aanmelding, de inhoud en het afmeldproces voor de ontvangers. Dit conform diverse wet- en regelgeving in Nederland.

Publicatiedatumdinsdag 13 januari 2015     AuteurMichael Müller


Een responsive website is gewoon nodig in 2015

U heeft een responsive website nodig in 2015. Steeds meer bezoekers zoeken mobiel of via een tablet naar winkels en bedrijven en juist daarom is het belangrijk om daar goed op in te spelen. In het jaar 2015 is een responsive website gewoon "nodig" en daarbij helpen de specialisten van MediaZo! u graag verder. 

Publicatiedatumdonderdag 8 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Lokaal gevonden worden in Google

De online vindbaarheid van een website of webshop wordt steeds belangrijker. Met een mooi design bent u er nog niet, er moeten natuurlijk ook geïnteresseerde en relevante bezoekers op uw website of webshop komen. En met name het stukje "geïnteresseerde" is een onderdeel wat door veel bedrijven nog wordt vergeten. Want, wat heeft u eraan wanneer 100 bezoekers per dag uit Zeeland op uw website terecht komen wanneer u enkel in Limburg en Brabant actief bent?

Publicatiedatumwoensdag 17 december 2014     AuteurBjørn Donners


De kracht van Facebook ( en andere sociale media )

We zien dat steeds meer ondernemers Facebook inzetten om (potentiële) klanten te benaderen met aanbiedingen, acties en relevant nieuws. Soms gebeurd dit op de juiste manier, maar nog al te vaak gaat het bij de eerste stap al mis. Onze internet marketeers hebben daarom een stappenplan opgesteld, waarmee u makkelijk en snel een succesvolle Facebook bedrijfspagina kunt realiseren.

Publicatiedatumdonderdag 11 december 2014     AuteurBjørn Donners


Let op aangepaste openingstijden MediaZo!

In verband met de aankomende feestdagen heeft MediaZo! aangepaste openingstijden. 

Publicatiedatumwoensdag 10 december 2014     AuteurMichael Müller


Adverteren hoeft niet duur te zijn

Adverteren voor uw bedrijf kan een behoorlijke kostenpost zijn. Daarnaast is het vaak lastig om te meten hoe effectief uw advertentiecampagnes zijn. Met Google Adwords heeft u een alternatief om zeer gericht te adverteren en uw resultaten te meten (en verbeteren). 

Publicatiedatumwoensdag 10 december 2014     AuteurBjørn Donners


Tien internetdingen die in 2015 echt niet meer kunnen

Het einde van 2014 is in zicht. Een goed moment om te reflecteren op ons vakgebied. Frankwatching maakte een lijst met ergernissen en must-haves in de online marketing. Hieronder leest u " tien internetdingen wat in 2015 ècht niet meer kunnen ". 

Publicatiedatumvrijdag 5 december 2014     AuteurBjørn Donners


Nieuwe Koop op afstand wet, MediaZo! adviseert

Wilt u er zeker van zijn dat uw webwinkel aan deze nieuwe wet voldoet? MediaZo! adviseert/informeert u graag ten alle tijden zodat u met een gerust hart uw professionele webwinkel kunt beheren. Zo kunt u zich concentreren op uw werkvlak en verkoop en MediaZo! verzorgd de rest zodat u altijd op to date bent.

Publicatiedatumwoensdag 3 december 2014     AuteurMichael Müller


Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin
MediaZo! Google Partner     Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2015