085 401 29 44of Neem contact op


Golfschool de kurenpolder


Publicatiedatumvrijdag 27 maart 2015


Mobielvriendelijke websites vanaf 21 april hoger in Google

Google heeft laten weten dat het met een update komt waarbij de mobielvriendelijkheid van een website wordt meegenomen als 'rankingfactor'. Om te scoren in Google is het dus noodzakelijk dat uw website goed wordt weergegeven op mobiele telefoons en tablets. Mocht uw website niet responsive zijn of heeft u geen aparte mobiele website? Dan zal dit de posities in Google negatief beïnvloeden. 

Publicatiedatumdonderdag 12 maart 2015     AuteurBjørn Donners


Zorg dat u te vinden bent wanneer klanten uw bedrijf zoeken

"Hard to get" spelen werkt misschien bij daten, maar voor bedrijven is het geen goed idee. Gebruik "Google mijn bedrijf" om de juiste informatie over uw bedrijf weer te geven op Google zoeken, Google Maps en Google+, zodat klanten ook uw bedrijf kunnen vinden. Hieronder leest u enkele tips om uw Google zichtbaarheid te verbeteren. 

Publicatiedatumwoensdag 4 maart 2015     AuteurBjørn Donners


Veelvoorkomende fouten op websites

Iedereen maakt fouten. Zelfs de beste webdesigners laten wel eens een steekje vallen. De sleutel tot succes is het identificeren van deze fouten voordat deze effect hebben op zowel het bezoekersverkeer alsmede de impressie van de website. Hieronder benoemen wij 8 veelvoorkomende fouten op websites. 

Publicatiedatumwoensdag 4 maart 2015     AuteurBjørn Donners


Bouwservice Odekerken


Publicatiedatumwoensdag 4 maart 2015


SEA & SEO passen bij elkaar zoals pindakaas en jam

Zoals pindakaas en jam bij elkaar passen, zo is dat ook met zoekmachine optimalisatie (SEO) & zoekmachine adverteren (SEA). Door een gedegen internet marketing strategie op te zetten en te volgen geniet u door de combinatie van SEO & SEA enorm veel voordelen en inzichten.

Zoekmachine optimalisatie & zoekmachine adverteren zijn twee verschillende disciplines. Elk bedrijf wat budget en tijd investeert in één van deze disciplines doet er goed aan om te combineren om vervolgens het beste uit twee werelden te (kunnen) genieten. 

Publicatiedatumvrijdag 6 februari 2015     AuteurBjørn Donners


Rijschool Ruber Born


Publicatiedatumdonderdag 5 februari 2015


Waarom krijg ik geen bezoekers op mijn website?

Als ondernemer bent u er dagelijks mee bezig: uw bedrijf onder de aandacht brengen! Met een goede website en enkele advertenties in de regionale dag- en weekbladen bent u behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Toch trekt uw website onvoldoende bezoekers en vraagt u zich af wat u nog meer kunt doen. Wij hebben het antwoord! 

Publicatiedatumdonderdag 5 februari 2015     AuteurBjørn Donners


Wilt u ècht goed gevonden worden op Google?

Met Google Adwords kunt u adverteren en zo goed gevonden worden door klanten die naar uw producten en/of diensten op zoek zijn. Ontvang tijdelijk gratis € 75,- advertentietegoed gratis en probeer Google Adwords ook uit voor uw organisatie.

Publicatiedatumdinsdag 3 februari 2015     AuteurBjørn Donners


Waarom kiezen voor een SEO Specialist?

Als eigenaar van een website of een webshop bent u vast op de hoogte van de vele voordelen van zoekmachine optimalisatie en -adverteren. Maar eerlijk is eerlijk, ondanks u al veel te weten bent gekomen over SEO & SEA, het is nog altijd een expertise die u niet volledig zelf kunt beheren. Ook al bent u op de hoogte van alle regeltjes, richtlijnen en trucjes. Zoekmachine marketing is vooral een tijdsinvestering. 

Publicatiedatumvrijdag 30 januari 2015     AuteurBjørn Donners


5 belangrijke aandachtspunten voor SEO in 2015

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) veranderd continu. Het is belangrijk om bij te tijd te blijven en zo de concurrentie een stapje voor te blijven. Hieronder benoemen wij dan ook 5 belangrijke aandachtspunten voor zoekmachine optimalisatie in 2015. 

Publicatiedatumwoensdag 28 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Een veilige keuze met https

U heeft het vast wel al eens meegemaakt: U bezoekt een website en krijgt de melding of u 'onveilige items' op deze pagina wilt weergeven. U vraagt zich af wat deze 'onveilige items' zullen zijn, het klinkt wel spannend. Uiteindelijk besluit u uw internetbrowser te sluiten, blijkbaar was deze website niet zo veilig als dat hij er in eerste instantie uitzag. 

Publicatiedatumdonderdag 22 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin
MediaZo! Google Partner     Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2015