085 401 29 44of Neem contact op


Lokaal gevonden worden in Google

De online vindbaarheid van een website of webshop wordt steeds belangrijker. Met een mooi design bent u er nog niet, er moeten natuurlijk ook geïnteresseerde en relevante bezoekers op uw website of webshop komen. En met name het stukje "geïnteresseerde" is een onderdeel wat door veel bedrijven nog wordt vergeten. Want, wat heeft u eraan wanneer 100 bezoekers per dag uit Zeeland op uw website terecht komen wanneer u enkel in Limburg en Brabant actief bent?

Publicatiedatumwoensdag 17 december 2014     AuteurBjørn Donners


De kracht van Facebook ( en andere sociale media )

We zien dat steeds meer ondernemers Facebook inzetten om (potentiële) klanten te benaderen met aanbiedingen, acties en relevant nieuws. Soms gebeurd dit op de juiste manier, maar nog al te vaak gaat het bij de eerste stap al mis. Onze internet marketeers hebben daarom een stappenplan opgesteld, waarmee u makkelijk en snel een succesvolle Facebook bedrijfspagina kunt realiseren.

Publicatiedatumdonderdag 11 december 2014     AuteurBjørn Donners


Let op aangepaste openingstijden MediaZo!

In verband met de aankomende feestdagen heeft MediaZo! aangepaste openingstijden. 

Publicatiedatumwoensdag 10 december 2014     AuteurMichael Müller


Adverteren hoeft niet duur te zijn

Adverteren voor uw bedrijf kan een behoorlijke kostenpost zijn. Daarnaast is het vaak lastig om te meten hoe effectief uw advertentiecampagnes zijn. Met Google Adwords heeft u een alternatief om zeer gericht te adverteren en uw resultaten te meten (en verbeteren). 

Publicatiedatumwoensdag 10 december 2014     AuteurBjørn Donners


Tien internetdingen die in 2015 echt niet meer kunnen

Het einde van 2014 is in zicht. Een goed moment om te reflecteren op ons vakgebied. Frankwatching maakte een lijst met ergernissen en must-haves in de online marketing. Hieronder leest u " tien internetdingen wat in 2015 ècht niet meer kunnen ". 

Publicatiedatumvrijdag 5 december 2014     AuteurBjørn Donners


Nieuwe Koop op afstand wet, MediaZo! adviseert

Wilt u er zeker van zijn dat uw webwinkel aan deze nieuwe wet voldoet? MediaZo! adviseert/informeert u graag ten alle tijden zodat u met een gerust hart uw professionele webwinkel kunt beheren. Zo kunt u zich concentreren op uw werkvlak en verkoop en MediaZo! verzorgd de rest zodat u altijd op to date bent.

Publicatiedatumwoensdag 3 december 2014     AuteurMichael Müller


Profiteer van gratis advertentietegoed in Google Adwords

Profiteer in de maand december van €150,- Gratis* advertentietegoed in Google Adwords bij het opstarten van een nieuwe advertentiecampagne.

Publicatiedatumdinsdag 2 december 2014     AuteurBjørn Donners


Hoe organische zoekresultaten marketingstrategieën heeft beïnvloed

Organische zoekresultaten heeft de manier veranderd waarop consumenten overwegen aankopen te doen. Een goed voorbeeld is de de muziek industrie waar jarenlang fysieke exemplaren verkopen een bloeiende en succesvolle verdien model was. Inmiddels heeft het internet hier alles in veranderd! Op een soort gelijke wijze veranderen online zoekopdrachten conventionele verkoop modellen.

Publicatiedatumwoensdag 26 november 2014


Meer dan 100 tips om uw website te optimaliseren voor SEO

Wie wilt dat nou niet? Betere posities in Google en daarmee hogere bezoekersaantallen en conversies op uw website? Onze internet marketeers hebben daarom meer dan 100 SEO tips gepresenteerd waarmee u (samen met uw eigen webbbouwer) ervoor kunt zorgen dat ook uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google komt te staan door het toepassen van zoekmachine optimalisatie. 

Publicatiedatummaandag 24 november 2014     AuteurBjørn Donners


Iedereen heeft lokale of regionale zoekmachine optimalisatie nodig

Wanneer u een website of webshop heeft dan is het belangrijk dat u het belang van lokale- en/of regionale zoekmachine optimalisatie leert.

Publicatiedatumvrijdag 21 november 2014     AuteurBjørn Donners


Mobiel steeds belangrijker, ook voor uw marketing campagnes

Men gebruikt de smartphone vooral tijdens het wachten. Onze smartphone is érg belangrijk voor ons geworden. Zelfs 80% van de mensen is (bijna) onafscheidelijk van zijn of haar smartphone. Een unieke kans voor marketeers natuurlijk! 

 

Publicatiedatumdonderdag 20 november 2014


Restaurant Samen


Publicatiedatumdonderdag 20 november 2014


Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin
MediaZo! Google Partner     Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2014