085 401 29 44of Neem contact op


SEA & SEO passen bij elkaar zoals pindakaas en jam

Zoals pindakaas en jam bij elkaar passen, zo is dat ook met zoekmachine optimalisatie (SEO) & zoekmachine adverteren (SEA). Door een gedegen internet marketing strategie op te zetten en te volgen geniet u door de combinatie van SEO & SEA enorm veel voordelen en inzichten.

Zoekmachine optimalisatie & zoekmachine adverteren zijn twee verschillende disciplines. Elk bedrijf wat budget en tijd investeert in één van deze disciplines doet er goed aan om te combineren om vervolgens het beste uit twee werelden te (kunnen) genieten. 

Publicatiedatumvrijdag 6 februari 2015     AuteurBjørn Donners


Waarom krijg ik geen bezoekers op mijn website?

Als ondernemer bent u er dagelijks mee bezig: uw bedrijf onder de aandacht brengen! Met een goede website en enkele advertenties in de regionale dag- en weekbladen bent u behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Toch trekt uw website onvoldoende bezoekers en vraagt u zich af wat u nog meer kunt doen. Wij hebben het antwoord! 

Publicatiedatumdonderdag 5 februari 2015     AuteurBjørn Donners


Wilt u ècht goed gevonden worden op Google?

Met Google Adwords kunt u adverteren en zo goed gevonden worden door klanten die naar uw producten en/of diensten op zoek zijn. Ontvang tijdelijk gratis € 75,- advertentietegoed gratis en probeer Google Adwords ook uit voor uw organisatie.

Publicatiedatumdinsdag 3 februari 2015     AuteurBjørn Donners


Waarom kiezen voor een SEO Specialist?

Als eigenaar van een website of een webshop bent u vast op de hoogte van de vele voordelen van zoekmachine optimalisatie en -adverteren. Maar eerlijk is eerlijk, ondanks u al veel te weten bent gekomen over SEO & SEA, het is nog altijd een expertise die u niet volledig zelf kunt beheren. Ook al bent u op de hoogte van alle regeltjes, richtlijnen en trucjes. Zoekmachine marketing is vooral een tijdsinvestering. 

Publicatiedatumvrijdag 30 januari 2015     AuteurBjørn Donners


5 belangrijke aandachtspunten voor SEO in 2015

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) veranderd continu. Het is belangrijk om bij te tijd te blijven en zo de concurrentie een stapje voor te blijven. Hieronder benoemen wij dan ook 5 belangrijke aandachtspunten voor zoekmachine optimalisatie in 2015. 

Publicatiedatumwoensdag 28 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Een veilige keuze met https

U heeft het vast wel al eens meegemaakt: U bezoekt een website en krijgt de melding of u 'onveilige items' op deze pagina wilt weergeven. U vraagt zich af wat deze 'onveilige items' zullen zijn, het klinkt wel spannend. Uiteindelijk besluit u uw internetbrowser te sluiten, blijkbaar was deze website niet zo veilig als dat hij er in eerste instantie uitzag. 

Publicatiedatumdonderdag 22 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Mobiel verdringt desktop snel

Mobiel zal de desktop snel gaan verdringen als voornamelijkste online verkoopkanaal voor de retail. Dit voorspelt Valentijn Bras, directeur van Scoupy, in de aanloop naar zijn presentatie tijdens het M-Commerce Event op 5 Februari in Amsterdam.

Publicatiedatumvrijdag 16 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Garantie op alle websites & webshops van MediaZo!

Als klant van MediaZo! profiteert u van drie maanden garantie op al onze opleveringen. Dit betekent dat u tijdens de garantieperiode verzekerd bent tegen eventuele technische foutjes en alles blijft werken zoals het hoort. Alleen zo bent u verzekerd van een vliegende start voor uw bedrijf of organisatie. 

Publicatiedatumdonderdag 15 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Vergroot uw succes met mobiel

Dankzij hun computers, tablets en smartphones zijn mensen continu online. In deze multiscreen wereld ontstaan nieuwe manieren van zoeken en kopen. De specialisten van MediaZo! vertellen u graag meer over de kansen en mogelijkheden die hierdoor ontstaan. 

Publicatiedatumdinsdag 13 januari 2015     AuteurBjørn Donners


E-mailmarketing - wat wel en wat niet mag

Wat mag nu wel en wat mag niet bij het versturen van commerciële e-mails? Er zijn een aantal dingen waar je als bedrijf op moet letten met betrekking tot de aanmelding, de inhoud en het afmeldproces voor de ontvangers. Dit conform diverse wet- en regelgeving in Nederland.

Publicatiedatumdinsdag 13 januari 2015     AuteurMichael Müller


Een responsive website is gewoon nodig in 2015

U heeft een responsive website nodig in 2015. Steeds meer bezoekers zoeken mobiel of via een tablet naar winkels en bedrijven en juist daarom is het belangrijk om daar goed op in te spelen. In het jaar 2015 is een responsive website gewoon "nodig" en daarbij helpen de specialisten van MediaZo! u graag verder. 

Publicatiedatumdonderdag 8 januari 2015     AuteurBjørn Donners


Lokaal gevonden worden in Google

De online vindbaarheid van een website of webshop wordt steeds belangrijker. Met een mooi design bent u er nog niet, er moeten natuurlijk ook geïnteresseerde en relevante bezoekers op uw website of webshop komen. En met name het stukje "geïnteresseerde" is een onderdeel wat door veel bedrijven nog wordt vergeten. Want, wat heeft u eraan wanneer 100 bezoekers per dag uit Zeeland op uw website terecht komen wanneer u enkel in Limburg en Brabant actief bent?

Publicatiedatumwoensdag 17 december 2014     AuteurBjørn Donners


Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin
MediaZo! Google Partner     Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2015