Reclamebureau MediaZo! - Online & Print Media - Interessant Nieuws & Aanbiedingen

Reclamebureau MediaZo! - Online & Print Media - Interessant Nieuws & Aanbiedingen

Delen: Deel dit via Twitter! Deel dit op Facebook! Deel dit op Digg! Deel dit op LinkedIn!

Nieuws


A.s. maandag 03-04-2014 gesloten i.v.m. de carnaval!

03-04-2014 is MediaZo! de hele dag gesloten   Let op a.s. maandag 03-04-2014 is MediaZo! de hele dag gesloten i.v.m de carnaval. Mocht u toch vragen hebben mail dan even naar support@mediazo.nl. Vanaf dinsdag zijn wij gewoon weer geopend. Bedankt voor uw begrip.   Met vriendelijke groet,   Team MediaZo! 

Lees nieuwsbericht »

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Gewijzigde bereikbaarheid In verband met de feestdagen zijn de volgende wijzigingen van bereikbaarheid van toepassing: Dinsdag 24-12 gesloten vanaf 15u Woensdag 25-12 1e kerstdag gesloten Donderdag 26-12 2e kerstdag gesloten Vrijdag 27-12

Lees nieuwsbericht »

De (r)evolutie van je website: wanneer is herontwerp echt nodig?

Als een webpagina niet goed converteert dan kun je deze met slechts enkele aanpassingen optimaliseren. Maar als je met optimaliseren niet de gewenste doelstellingen bereikt, omdat het conversieprobleem meerdere aspecten van de website raakt, zijn er wellicht grotere veranderingen nodig.

Lees nieuwsbericht »

Google neemt gebruikersdata mee in advertenties

Google heeft vandaag nieuwe gebruikersvoorwaarden geïmplementeerd. Voortaan kunnen handelingen op onder andere Google+ en YouTube als ‘gedeelde aanbevelingen’ zichtbaar worden in advertenties, compleet met gebruikersnaam en foto.

Lees nieuwsbericht »

De mobiele SEO-strategie: waar rekening mee te houden?

Begin 2014 zullen wereldwijd meer websites worden bezocht met mobiele toestellen (vooral smartphones) dan desktopcomputers. Hoewel het aantal ‘desktop internetters’ nog steeds elk jaar toeneemt, zet de groei van ‘mobiele internetters’ zich in een hogere versnelling door.

Lees nieuwsbericht »

Een tiende online aankopen via mobiel tijdens feestdagen

In Nederland wordt in de maanden november en december naar verwachting 10,5 procent van de online aankopen via mobiele apparaten gedaan. Dat voorspelt Adobe aan de hand van zijn onlangs gepubliceerde Digital Index. In de Digital Index worden op basis van data-analyse voorspellingen gedaan over het aankoopgedrag in Europa en de Verenigde Staten in de feestmaanden november en december 2013. Voor de studie is de data gebruikt van meer dan vijfduize

Lees nieuwsbericht »

7 soorten twitteraars: welke ben jij? [infographic]

Ik twitter, jij twittert, wij twitteren. Het platform Twitter is populair. Uit recent onderzoek blijkt dat Nederland ongeveer 1 miljoen actieve Twitteraars telt. De gemiddelde leeftijd van de Twittergebruiker is 24,5 jaar. Leuke feiten, maar dat zegt nog niet alles. Want wist je dat er zeven soorten twitteraars zijn?

Lees nieuwsbericht »

LinkedIn breidt Company pages uit met showcase

Sinds vorig jaar oktober is het voor elke organisatie mogelijk om uitgebreide Company Pages te maken op LinkedIn. Ondertussen zijn er wereldwijd zo al 300 miljoen pagina's aangemaakt. Vandaag voegt LinkedIn een nieuwe mogelijkheid toe voor bedrijven met meerdere sterke merken: "Showcase Pages".

Lees nieuwsbericht »

Neem contact op met MediaZo!
Advertentie
Volg MediaZo! op twitter!
Test
6 dagen geleden
FactuurZo! koppelen aan Twinfield http://t.co/r0pjwi57Qr
24 dagen geleden
Nieuwe website FactuurZo! gelanceerd http://t.co/kslI6TM9xK
24 dagen geleden