Reclamebureau MediaZo! - Online & Print Media - Interessant Nieuws & Aanbiedingen

Reclamebureau MediaZo! - Online & Print Media - Interessant Nieuws & Aanbiedingen

Delen: Deel dit via Twitter! Deel dit op Facebook! Deel dit op Digg! Deel dit op LinkedIn!

Nieuws


9 juni is MediaZo! gesloten

Let op: 9 juni is MediaZo! gesloten Wij zijn op maandag 9 juni gesloten i.v.m. Pinksteren. Op dinsdag 10 juni staan we weer voor u klaar.   Met vriendelijke groet,   Team MediaZo! 

Lees nieuwsbericht »

29 en 30 mei is MediaZo! gesloten

Let op 29 en 30 mei is MediaZo! gesloten Wij zijn op donderdag 29 mei en vrijdag 30 mei gesloten ivm hemelvaart. Op maandag 2 juni staat we weer voor u klaar.   Met vriendelijke groet,   Team MediaZo! 

Lees nieuwsbericht »

A.s. maandag 03-04-2014 gesloten i.v.m. de carnaval!

03-04-2014 is MediaZo! de hele dag gesloten   Let op a.s. maandag 03-04-2014 is MediaZo! de hele dag gesloten i.v.m de carnaval. Mocht u toch vragen hebben mail dan even naar support@mediazo.nl. Vanaf dinsdag zijn wij gewoon weer geopend. Bedankt voor uw begrip.   Met vriendelijke groet,   Team MediaZo! 

Lees nieuwsbericht »

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Gewijzigde bereikbaarheid In verband met de feestdagen zijn de volgende wijzigingen van bereikbaarheid van toepassing: Dinsdag 24-12 gesloten vanaf 15u Woensdag 25-12 1e kerstdag gesloten Donderdag 26-12 2e kerstdag gesloten Vrijdag 27-12

Lees nieuwsbericht »

De (r)evolutie van je website: wanneer is herontwerp echt nodig?

Als een webpagina niet goed converteert dan kun je deze met slechts enkele aanpassingen optimaliseren. Maar als je met optimaliseren niet de gewenste doelstellingen bereikt, omdat het conversieprobleem meerdere aspecten van de website raakt, zijn er wellicht grotere veranderingen nodig.

Lees nieuwsbericht »

Google neemt gebruikersdata mee in advertenties

Google heeft vandaag nieuwe gebruikersvoorwaarden geïmplementeerd. Voortaan kunnen handelingen op onder andere Google+ en YouTube als ‘gedeelde aanbevelingen’ zichtbaar worden in advertenties, compleet met gebruikersnaam en foto.

Lees nieuwsbericht »

De mobiele SEO-strategie: waar rekening mee te houden?

Begin 2014 zullen wereldwijd meer websites worden bezocht met mobiele toestellen (vooral smartphones) dan desktopcomputers. Hoewel het aantal ‘desktop internetters’ nog steeds elk jaar toeneemt, zet de groei van ‘mobiele internetters’ zich in een hogere versnelling door.

Lees nieuwsbericht »

Een tiende online aankopen via mobiel tijdens feestdagen

In Nederland wordt in de maanden november en december naar verwachting 10,5 procent van de online aankopen via mobiele apparaten gedaan. Dat voorspelt Adobe aan de hand van zijn onlangs gepubliceerde Digital Index. In de Digital Index worden op basis van data-analyse voorspellingen gedaan over het aankoopgedrag in Europa en de Verenigde Staten in de feestmaanden november en december 2013. Voor de studie is de data gebruikt van meer dan vijfduize

Lees nieuwsbericht »

Neem contact op met MediaZo!
Advertentie
Volg MediaZo! op twitter!
@oktoberfestsitt, @jouwkoerier, @aws_business https://t.co/p1xbnyjCoh
15 dagen geleden
@aminemessak, @philippen4, @irempt https://t.co/ULD0cQaLvJ
15 dagen geleden
@verznieuws, @letechbv, @4likesnl https://t.co/ckMTuuiDsN
15 dagen geleden