Internet marketing Limburg | MediaZo! | Online marketing oplossingen

Internet marketing Limburg | MediaZo! | Online marketing oplossingen

Delen: Deel dit via Twitter! Deel dit op Facebook! Deel dit op Digg! Deel dit op LinkedIn!

Internet Marketing

Adverteren en gevonden worden op het Internet

Grote kans dat u onze website gevonden heeft via een zoekmachine of een geplaatste link op het Internet. MediaZo! boekt grote successen met het online werven van potentiële klanten. MediaZo! heeft de benodigde expertise op het gebied van online marketing oplossingen. De term 'online marketing' is een ruim begrip en haast onmogelijk om op één website te omschrijven. Hieronder treft u een aantal online marketing producten en diensten aan die wij voor onze klanten inzetten.

Adverteren in Google, Bing en Yahoo

Het adverteren in o.a. Google noemen we zoekmachine adverteren (SEA). Het plaatsen van advertenties in o.a. Google kan ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine adverteren 'koopt' u als het ware deze tijdelijke posities in de z.g. gesponsorde resultaten. Met o.a. het bekend AdWords programma van Google verzorgt MediaZo! de online media campagnes voor uw bedrijf of organisatie.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij webwinkels of websites (adverteerders) de affiliate betaald voor elke bezoeker, lead of sale die wordt gegenereert zijn zijn of haar website(s), nieuwsbrief of online media campagne. Wanneer u gaat samenwerken met een affiliate partij ( o.a. tradedoubler, daisycon ) dan kan dit voor een hoop (extra) links en verkeer zorgen. Deelname aan een affiliate netwerk kost uiteraard wel geld en wordt meestal afgerekend via het CPS ( cost-per-sale ) of CPL ( cost-per-lead ) principe.

Zoekmachine adverteren

Wanneer bekend is wat een bezoeker mag kosten dan kunt u besluiten om advertenties in zoekmachines te plaatsen. Met o.a. Google AdWords is het mogelijk om meerdere online campagnes in te zetten in het advertentie netwerk van Google. Het optimaliseren en managen van een Google AdWords campagnes kost tijd en geld. In dit principe 'koopt' u bezoekers d.m.v. het CPC ( cost-per-click ) principe. Wij verzorgen graag de online marketing campagnes voor uw bedrijf of organisatie en stemmen samen met u een advertentieplan op.

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, worden verschillende technieken toegepast die ervoor zorgen dat uw website of webshop een hoge positie in de zoekmachines 'scoort'. Zoekmachine optimalisatie richt zich op de 'gratis' of organische resultaten binnen de zoekmachines. Door uw website of webshop te optimaliseren en te onderhouden zult u uw 'gewonnen' posities gewaardeerd worden door de zoekmachines of zelfs stijgen naar TOP posities.

Social media

Bezoekers komen niet ‘zomaar’ op uw website. U zult dus vooral ook met hen ‘in gesprek’ moeten komen. Hierdoor leren bezoekers uw website en bedrijf (beter) kennen wat de kans groter maakt dat deze daadwerkelijk uw website bezoeken. Wanneer u actief met social media aan de slag gaat is het belangrijk om uw ‘domeinen’ te claimen op de meest belangrijke social media sites. Met onze content management oplossingen kunnen wij zorg dragen voor de verwerking van sociale media binnen uw bedrijf of organisatie.

Volg MediaZo! op twitter!
@oktoberfestsitt, @jouwkoerier, @aws_business https://t.co/p1xbnyjCoh
18 dagen geleden
@aminemessak, @philippen4, @irempt https://t.co/ULD0cQaLvJ
18 dagen geleden
@verznieuws, @letechbv, @4likesnl https://t.co/ckMTuuiDsN
18 dagen geleden