MediaZo! Pro website - Complete website voor bedrijven

MediaZo! Pro website - Complete website voor bedrijven

Delen: Deel dit via Twitter! Deel dit op Facebook! Deel dit op Digg! Deel dit op LinkedIn!

MediaZo! Pro Website

Met de jaren heeft onze ervaring geleerd dat de ondernemer op zoek is naar heldere en betrouwbare oplossingen. Wij als internet bureau hebben daarom een aantal vooraf gedefinieerde pakketten neergezet waardoor onze klanten makkelijker kunnen beoordelen wat ze nu precies willen en nodig hebben. 

Voor een steeds grotere groep ondernemers is het belangrijk geworden om zoveel mogelijk over hun producten en of diensten te vertellen tonen op internet. Daarbij kunt u dus los van informatie over het bedrijf en aanwezigheid in sociale media ook denken aan de presentatie van een product assortiment. Hiervoor hebben wij het Pro pakket samengesteld bestaand uit de volgende onderdelen:

Website Pro € 2.250,- excl. BTW

Maandelijkse kosten hosting & management € 44,99 excl. BTW p/m

Webdesign

Bij een Pro pakket wordt er voor u een webdesign ontwikkel in eigen huisstijl. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een homepagina, tekstpagina, nieuwspagina, galerij of slider en contactpagina. Daarbij wordt in het design ook de gehele product presentatie meegenomen bestaand uit een lijstweergave van producten, detailweergave product en informatie aanvraag mogelijkheid.

Website

De website wordt ontwikkeld zodat deze werkt in alle hedendaagse gangbare browsers ( zie lijst ). Verder zorgen we ervoor dat uw website voldoet aan de meest recente eisen pakketten als W3C opmaak eigenschappen en zoekmachine vriendelijke richtlijnen.

SEO ready met sociale media

Met het SEO ready pakket* verzorgen wij direct bij lancering van uw website de nodige tools en aanmeldingen om uw website zo snel als mogelijk te laten opnemen door de zoekmachines. Denk hierbij aan de aanmeldingen bij de meest gangbare zoekmachines als o.a. Google, Bing en Yahoo. Verder installeren wij geheel gratis de Google Analytics tool zodat u ook zelf de bezoeken van uw website kunt bijhouden. Met de sociale media uitbreiding wordt in uw website, nieuws en producten direct de Social Media API geïntegreerd die het delen en publiceren van inhoud op uw website vergemakkelijkt voor uzelf en de bezoeker.
* SEO: Search Engine Optimalisation ( zoekmachine optimalisatie )

Binnen SEO shop verzorgen wij de automatische koppelingen van je nieuws en producten naar de Sociale Media. Verder melden we via XML uw assortiment aan op Google Merchant om uw assortiment nog beter vindbaar te maken voor uw klanten en een groter bereik te krijgen op het internet. Dit allemaal zonder dat dit u meer werk bezorgd.

Content management

Om u als ondernemer zoveel mogelijk werk uit handen te nemen verzorgen wij ook gratis een éénmalige invulling van uw website met door u aangeleverde teksten. Deze worden dan door onze SEO specialisten geïmplementeerd zodat deze ook een goede indexeerbaarheid krijgen bij zoekmachines. De invoer van uw producten verzorgen wij hier niet standaard voor, informeer wel naar de mogelijkheden voor het eventueel importeren vanuit lijsten.

Hosting & management

Uw onderhoud, support en webhosting van uw website zit bij ons allemaal in één maandelijks bedrag. Met de Zo!Live Mediamanagement licentie heeft u binnen het Pro pakket zelf toegang tot de modules om de website aan te passen & nieuwsartikelen te publiceren. Daarbij krijgt u van ons tot 3u per jaar gratis aanpassingen zodat indien u zelf geen tijd heeft om de website up-to-date te houden u onze support afdeling dit kunt laten doen zonder direct te hoeven bijbetalen. Ook is de webhosting voor de website en e-mail geregeld binnen Zo!Live Mediamanagement. Wij beheren voor u de hosting zodat u zich niet druk hoeft te maken over extra e-mail adressen aanmaken bijvoorbeeld. 

Naast de gebruikelijke Zo!Live Mediamanagement licentie krijgt u ook de licentie voor onze Zo!Live Productmanager. Met deze tool kunt u geheel naar eigen wens een database inrichten en uw producten beheren. 

Dankzij onze all-in-one licentie constructie van Zo!Live Mediamanagement en Zo!Live Productmanager profiteert u automatisch mee met de talloze gebruikers interface updates maar ook handige extra functionaliteiten.

Onze meegeleverde hosting bevat:

  • 1000MB ruimte met wekelijkse backup
  • 5 Databases
  • 30 e-mail accounts
  • 1 .nl domeinregistratie
  • Hosting beheer
  • Voorbereid op meerdere domeinnamen
Volg MediaZo! op twitter!
@oktoberfestsitt, @jouwkoerier, @aws_business https://t.co/p1xbnyjCoh
15 dagen geleden
@aminemessak, @philippen4, @irempt https://t.co/ULD0cQaLvJ
15 dagen geleden
@verznieuws, @letechbv, @4likesnl https://t.co/ckMTuuiDsN
15 dagen geleden