Adverteren in Dagblad de Limburger en Limburgs dagblad

Kies voor kwaliteit en professionele advertentiecampagnes 

Aandacht is momenteel een schaars goed, zeker voor commerciële boodschappen. Het respect voor de afzender bepaalt in toenemende mate of een boodschap wordt beluisterd of bekeken. Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad hebben in dat opzicht een unieke positie. Sinds jaar en dag zijn deze kranten de gerespecteerde brenger van nieuws en betekenis. Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad zijn zeer goed gelezen krant; u als adverteerder profiteert van die aandacht.

Regionale betrokkenheid

Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad bieden de lezers het dagelijkse nieuws vanuit een diep gewortelde regionale betrokkenheid. Het regionale nieuws neemt hierbij dan ook een prominente positie in. Daarnaast bieden wij een volwaardige selectie van nieuws en achtergronden op het gebied van binnenland, buitenland, economie, sport, cultuur, etcetera.

Betrouwbaar en geloofwaardig

Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad worden uitgegeven door een onafhankelijke redactie. Onze lezers verwachten een krant die betrouwbaar en geloofwaardig is. Het vertrouwde imago van onze dagbladen straalt ook uit op uw reclameboodschap.

Hoog bereik

Met één advertentie in Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad bereikt u meer dan 545.000 personen van 13 jaar en ouder.

Unieke lezersbinding

Voor onze lezers, merendeels abonnees, maakt de krant een wezenlijk onderdeel uit van het dagelijks leven. Wie bewust kiest voor een krant en zich een abonnement gunt, heeft meer binding en leest intensiever.

Geografisch segmenteren

Met ons fijnmazig editiestelsel is het mogelijk uw doelgroep in een bepaalde regio te bereiken. Tevens kunt u segmenteren naar doelgroep.

Actueel medium

Driekwart van de lezers leest de krant 's ochtends vroeg. In combinatie met onze late afsluittijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal, maakt dit Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad ideaal voor actiereclame.

Exclusieve aandacht

Ondanks het ruime media-aanbod is de leesduur al ruim 10 jaar stabiel. Bovendien krijgen dagbladen van alle media de meest exclusieve aandacht van de lezer (83% exclusief gebruik van het medium). Bij andere media zoals bijvoorbeeld radio en tv wordt de aandacht van de consument vaker verdeeld over meerdere activiteiten. Met een advertentie in Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad bent u wel verzekerd van de aandacht van uw doelgroep.

Dagbladadvertenties zeer goed bekeken

Niet alleen de redactionele inhoud weet onze lezers te boeien. Maar liefst 75% van de lezers heeft specifiek aandacht voor advertenties en weet deze te waarderen. Dagblad advertenties vinden zij ten opzichte van andere reclamesoorten het 'meest aansprekend'. Bovendien achten zij de advertenties in de krant vaak nog nuttig en leuk ook. Van alle reclamesoorten maakt dagbladreclame de consument het meest enthousiast en zet hierbij aan tot actie.

Adverteren in Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad

Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad bieden veel mogelijkheden om te adverteren. Als mediapartner in de regio Limburg mag u A-merk advertentieproducten en dienstverlening verwachten. Uw communicatie succesvol maken, daar gaat het om. Dagblad de Limburger en MediaZo! staan voor u klaar met gespecialiseerde medewerkers om u te helpen dit doel te bereiken.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017