Consultancy Online & Print media

Consultancy - Ondersteuning, advies en begeleiding in marketing en media

In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring mogen opbouwen dankzij onze klanten. We weten precies hoe we het Internet ten bate van uw bedrijf of organisatie kunnen inzetten en kunt u profiteren van optimale communicatie met uw potentiële klanten en medewerkers.

MediaZo! heeft sinds haar oprichting voortdurend innovatieve websites en webapplicaties mogen ontwikkelen van klanten. Door deze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten optimaal adviseren inzake het automatiseringsbeleid en IT kosten. Daarnaast worden wij ook graag ingezet als sparring partner wanneer het gaat om overige online marketing en offline marketing binnen uw bedrijf of organisatie.

Ook u kunt gebruik maken van de kennis en ervaring van onze specialisten. Hieronder kunt u lezen welke consultancy diensten MediaZo! u te bieden heeft.

 

Advies & begeleiding

Wanneer u overweegt een website, webshop of webapplicatie te gebruiken voor uw bedrijf of organisatie dan adviseren wij u graag met uw keuze. Dankzij jarenlange praktijkervaring en gerealiseerde opdrachten weten wij wat er speelt en kunnen wij u objectief adviseren inzake tal van marketing en media onderwerpen.


 

Concepting

De consultants van MediaZo! ontwikkelen en realiseren innovatieve Internet concepten. MediaZo! heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve en vernuftige concepten op het Internet. Wij adviseren uw graag in de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen uw concept of idee en presenteren u de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op Internetgebied. Onze specialisten weten creatieve ideeën te vertalen naar een oplossing die aansluit bij uw visie en organisatie.


 

Kwaliteitscontrole

Vanzelfsprekend wilt u de juiste indruk bij uw potentiële klanten achter laten. MediaZo! bewaakt de kwaliteit van uw online en offline media waardoor u kunt vertrouwen op een professionele en betrouwbare indruk bij potentiële klanten. De kwaliteitscontrole kan bestaan uit het controleren van advertenties, webteksten en nieuwsbrieven maar ook uit de juiste toepassing en bewaking van uw huisstijl in al uw media uitlatingen.


 

Management

Bij het realiseren of ontwikkelen van een marketingplan of realisatie van een Internetproject kan het zijn dat u (tijdelijk) ondersteuning nodig. Indien gewenst kan MediaZo! de gewenste ondersteuning verzorgen middels een management opdracht.

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op!


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017