Diensten

Bij MediaZo! kunt u terecht voor een divers aantal diensten die wij verdelen in drie categorieën: websites, drukwerk & marketing. Op deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over onze diensten. Indien u geinteresseerd bent in meer informatie over een bepaalde dienst of product, vindt u aan de linkerzijde per pagina de mogelijkheid om meer informatie in te winnen en eventueel aan te vragen.

 

Grafisch ontwerp

Voor al uw grafische diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een complete vernieuwing van uw huisstijl of een pakkende advertentie met een duidelijke boodschap of het ontwerp van uw website of banner. Geen opdracht is ons te gek!


 

Ontwikkeling

Wij hebben jarenlang ervaring in het programmeren en ontwikkelen van effectieve webapplicaties. Deze webapplicaties kunnen vanalles zijn. Van boekingssystemen tot databases voor makelaars of autobedrijven. Onze webapplicaties ondersteunen uw medewerkers in diverse bedrijfsprocessen waardoor u forse besparingen in tijd en geld kunt realiseren.


 

Zoekmachine adverteren ( SEA )

Zoekmachine adverteren ( SEA ) kan ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine adverteren 'koopt' u tijdelijke posities in de zg. gesponsorde resultaten van de betreffende zoekmachines. Hierbij noemen we Google AdWords als bekend voorbeeld. Om ervoor te zorgen dat u een goed rendement behaald uit uw zoekmachine advertentie campagnes kunt u ervoor kiezen om het beheer van deze campagnes door ons te laten uitvoeren. Onze specialisten verzorgen en managen u online campagnes voor een optimaal bereik tegen de laagst mogelijke kosten.


 

Zoekmachine optimaliseren ( SEO )

Zoekmachineoptimalisatie ( SEO )is de meest effectieve manier om meer bezoekers en potentiële klanten naar uw website te genereren. Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat uw bedrijf en website zichtbaar voorkomt op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Om er ook voor te zorgen dat uw bedrijf goed gevonden wordt in o.a. Google, is het belangrijk dat uw website technisch goed is ingericht en klaar is voor zoekmachineoptimalisatie. In een webanalyse adviseren en rapporteren wij u welke stappen u dient te nemen die ervoor zorgen dat uw website in de topposities van zoekmachines terecht komt.


 

Webanalyse

Een webanalyse van uw bestaande website helpt u verder bij de (door)ontwikkeling van uw website of webshop. Wij analyseren uw website of webshop op meer dan 50 belangrijke punten en rapporteren onze adviespunten in een heldere en overzichtelijke rapportage. In deze rapportage wordt en stap-voor-stap uitgelegd welke adviespunten en verbeterpunten er kunnen worden toegepast om uw website technisch en gebruiksvriendelijk in te zetten.


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017