Drukwerk

Voor promotioneel en zakelijk drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onder het motto ' You name it, we deliver ' realiseren en ontwerpen wij drukwerk op maat en wens. Van briefpapier tot full colour glossy magazine, het is allemaal mogelijk, én tegen een betaalbare en gegarandeerde prijs. Indien gewenst verzorgen wij ook de verspreiding van uw flyers, folders, mailings en nieuwsbrieven.

Omdat er 1.001 mogelijkheden bestaan in drukwerk hebben wij geen ' standaard' prijslijsten beschikbaar. Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u direct contact met ons op. Wij vernemen graag uw (drukwerk) wensen en denken met u mee over de mogelijkheden en inzet.

Huisstijl

Als bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk uw identiteit en merk goed herkenbaar maken in de markt. Uw huisstijl speelt hierin een cruciale rol. Wij verzorgen de complete opmaak en realisatie van uw huisstijl en passen deze professioneel toe in uw 'standaard' drukwerk. Denkt u hierbij aan briefpapier, enveloppen, brochures en visitekaartjes. Aan deze linkerkant van deze webpagina kunt u een keuze maken uit een aantal belangrijke huisstijl benodigdheden.

Ontwerp

Voor al uw grafische diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een complete vernieuwing van uw huisstijl of een pakkende advertentie met een duidelijke boodschap. Professioneel vormgegeven drukwerk is van essentieel belang voor uw bedrijf. Onze DTP-ers dragen zorg voor een professionele opmaak van o.a. uw advertenties, briefpapier, visitekaartjes en overig drukwerk.

Mailings

Een succesvolle mailing is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe zorgt u ervoor dat uw mailing goed opvalt en voldoende respons oplevert? Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject en bedenken, samen met u, de juiste mailing op het juiste moment. Mailings zijn er in vele verschillende vormen en manieren. Denkt u hierbij aan ongeadresseerde mailings ( huis-aan-huis ) of juist een gepersonaliseerde mailing. Afhankelijk van uw doel en wensen verzorgen wij de complete mailing van uw bedrijf of organisatie.

Promotie

Ons assortiment promotioneel drukwerk is bijna oneindig. Van brochure, folder, poster tot spandoek of vrachtwagen reclame.

Specials

Ons assortiment promotioneel drukwerk is bijna oneindig. Van brochure, folder, catalogus tot roll-up banners, spandoeken en beurswanden. Al deze drukwerk specials dragen bij aan het commerciele succes van uw bedrijf of organisatie. Wij verzorgen het gehele traject voor u, van idee tot creatie. Daag ons gerust uit om van uw drukwerk iets 'speciaals' te maken. Samen met u selecteren wij het juiste product om uw doel te bereiken.

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017