Google zoekresultaten optimaliseren

Wilt u ook beter vindbaar worden met uw website of webshop? Kies dan voor zoekmachine optimalisatie (SEO) door de internet marketeers van mediazo!. 

Zoekmachine optimalisatie

SEO is een afkorting van "search engine optimization" of ook wel "zoekmachine optimalisatie" genoemd. Het inhuren van een internet marketeer is een grote stap die uw website of webshop kan verbeteren en tijd besparen. Maar let op, uw website en reputatie kunnen ook schade oplopen door onjuiste toepassing van zoekmachine optimalisatie. Zorg ervoor dat u een professional raadpleegt alvorens u aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie. Zorg ervoor dat u voldoende onderzoek doet naar zowel de mogelijke voordelen alsmede de schade die een roekeloze SEO aan uw website of webshop kan aanbrengen.  

Zoekmachine optimalisatie, wat is dat allemaal? 

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit diverse nuttige services en tools die de vindbaarheid van uw website of webshop kunnen verbeteren. Met zoekmachine optimalisatie kunt u uw "Google resultaten optimaliseren" en beter vindbaar worden in de organische zoekresultaten van Google. Enkele onderdelen van zoekmachine optimalisatie zijn: Controle van de inhoud (content ) en structuur van uw website; 

 • Technisch advies voor de ontwikkeling van websites en webshops, waaronder hosting, omleidingen, foutpagina's en het gebruik van o.a. javascript;
 • Ontwikkelen en organiseren van inhoud; 
 • Beheren van internet marketing campagnes voor online zakelijke ontwikkeling; 
 • Onderzoek naar zoekwoorden, zoektermen en zoekverkeer;
 • Expertise betreffende bepaalde markten en locaties.

Google zoekresultaten Optimaliseren

De zoekresultaten pagina's van Google bevatten organische zoekresultaten en vaak ook betaalde advertenties ( aangeduid met 'advertenties' of 'gesponsord' ). Als u adverteert met Google, dan heeft dit geen invloed op uw posities in de organische zoekresultaten. Google ontvangt nooit geld om sites op te nemen of een bepaalde positie te geven in de zoekresultaten. Gratis hulpbronnen, zoals Google Webmaster Tools, Google Analytics en het officiële Webmaster Central-blog kunnen u helpen en informatie bieden om uw website of webshop te optimaliseren voor organisch zoeken. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden en vooral kansen van internet marketing te bespreken met één van onze internet marketeers. 

Nuttige vragen over zoekmachine optimalisatie

Wanneer u overweegt om een internet marketeer in te huren voor zoekmachine optimalisatie, dan kunt u dat het beste zo vroeg mogelijk doen. Het beste moment om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie, is wanneer u een nieuwe ontwerp voor uw website of webshop overweegt of wanneer u een nieuwe website of webshop wilt beginnen. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw website of- shop dusdanig is ontworpen dat deze volledig zoekmachine-vriendelijk is. Een goede internet marketeer kan echter ook helpen bij het verbeteren van een bestaande website of webshop. 

Enkele nuttige vragen die u kunt stellen aan een internet marketeer

Kunt u mij voorbeelden laten zien van u eerdere werk ( en mogelijke behaalde resultaten );

Volgt u de richtlijnen voor webmasters van Google?;

Biedt u online marketingservices aan als aanvulling op uw organische zoekstrategieën?;

Wat zijn uw meest belangrijke SEO-technieken?; 

Welke resultaten verwacht u, en binnen welk tijdsbestek? Hoe worden uw successen gemeten?


Black hat SEO vs. White Hat SEO 

Hoewel internet marketeers vaak waardevolle diensten en services kunnen bieden, hebben enkele onetische internet marketeers de sector echter een slechte naam bezorgd door hun zéér agressieve marketingstrategieën en hun pogingen zoekresultaten op een oneerlijke manier te manipuleren. Dit wordt ook wel "black-hat-seo" genoemd. Wanneer de richtlijnen van Google worden geschonden door bepaalde activiteiten kan dit een negatieve aanpassing van de aanwezigheid van uw website in Google tot gevolg hebben (penalty) of erger, dat uw website of webshop volledig uit de organische zoekresultaten van Google wordt verwijderd. Voordat u zaken gaat doen met een internet marketeer, zorg ervoor dat u goed geïnformeerd bent en het bedrijf waarmee u zaken doet de richtlijnen van Google volgt. 

Meer informatie »

Onze Zoekmachine Optimalisatie (SEO) oplossingen

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Mediazo! is specialist in zoekmachine optimalisatie en helpt uw bedrijf beter gevonden te worden op relevante zoekwoorden en zoekwoorden combinaties. Om uw doelen te bereiken hebben wij een drietal producten beschikbaar om uw doelen te bereiken. 

Tips & Trucs

Voordat u aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie willen wij u hiermee nog enkele tips & trucs meegegeven die meegenomen kunnen worden in uw overweging. 

 • Niemand kan u de hoogste posities in de zoekresultaten van Google beloven

  Wees op uw hoede voor internet marketeers of zoekmachine optimalisatie specialisten die beweren dat u een bepaalde posities in Google kunt claimen. Pas ook op met internet marketeers die pretenderen een "speciale" relatie te hebben met Google. De enige relatie die Google heeft met marketeers is het Google Partner Programma. Dit heeft niets met voorrangsposities te maken. Google Partners zijn internet marketeers die succesvol de kennistoetsen van Google hebben afgelegd; De internet marketeers van mediazo! zijn Google Partner. Lees meer hierover op onze Google Partner Pagina

 • Wees voorzichtig met internet marketeers die geheimzinnig doen over hun werkwijze

  Vraag bij onduidelijkheden altijd om uitleg. Een internet marketeer met de juiste kennis weet altijd zijn dienstverlening in jip-en-janneke-taal uit te leggen, zonder daarvoor onduidelijke termen te gebruiken. Als een internet marketeer namens u bedriegelijke of misleidende informatie op het web plaatst, zoals 'doorway-pagina's' of 'wegwerpdomeinen', loopt uw website het risico volledig verwijderd te worden uit de organische zoekresultaten index van Google. Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor de activiteiten van bedrijven die u inhuurt. Het is daarom verstandig om u, vooraf goed te laten informeren over de wijze waarop de internet marketeer u gaat 'helpen'. 

 • U hoeft nooit een link toe te voegen naar een internet marketeer

  Ga niet in zee met internet marketeers die de loftrompet steken over "free-for-all" links, het kunstmatig opvoeren van het aantal links naar uw website of webshop of het aanmelden van uw website bij duizenden zoekmachines. Dit zijn onbruikbare methodes die geen enkele invloed uitoefenen op de positie(s) van uwe website in de organische zoekresultaten van Google. 

 • Maak een geïnformeerde keuze

  Wanneer u overweegt zaken te doen met een internet marketeer dan doet u er verstandig aan om enig (eigen) onderzoek te doen naar het bedrijf of de internet marketeer. Google is natuurlijk het beste startpunt om uw onderzoek te beginnen. 

 • Zorg dat u inzicht heeft in de geldstroom

  Er zijn zoekmachines die betaalde advertenties opnemen in hun zoekresultaten. Google laat zich echter nooit betalen voor een positie in de (organische) zoekresultaten zelf. Er zijn internet marketeers actief die u een hoge positionering beloven, maar die u in plaats daarvan enkel opnemen in de betaalde gedeeltes van zoekmachines. Er zijn zelfs internet marketeers actief die hun prijzen realtime laten variëren om bij u de suggestie te wekken dat zij de zoekmachines kunnen 'controleren'. Deze dubieuze praktijken werken absoluut niet! Vraag daarom altijd aan uw internet marketeer hoe uw budget ingezet zal worden en vraag naar een gespecificeerde nota. 

 • Specifieke punten waar u zeker op moet letten

  Hieronder treft u een kort overzicht aan van punten die erop kunnen wijzen dat u te doen heeft met een onbetrouware internet marketeer ( bijvoorbeeld een internet marketeer die black-hat seo toepast ). Deze lijst is verre van compleet, maar bedoeld om u een aantal handvaten te geven waarmee u de juiste keuze kunt maken. Zodra u twijfelt, dan kunt u het beste afgaan op uw gevoel. U kunt een internet marketeer altijd met een gerust hart afwijzen om de onderstaande redenen;

  -De internet marketeer bezit ( of werkt met schaduwdomeinen ); 
  -De internet markteteer plaatst (onnodig) veel links;
  -De internet marketeer verkoopt software waarmee u zoekwoorden kunt invoeren; 
  -De internet marketeer maakt geen onderscheid in organische- en betaalde zoekresultaten; 
  -De internet markteteer garandeerd posities in zoekmachines; 
  -De internet marketeer werkt met meerdere aliassen en/of met valse WHOIS-informatie; 
  -De internet marketeer genereert (eigen) verkeer via nepzoekmachines, spyware of scumware; 
  -De internet markteteer heeft domeinen in beheer die verwijderd zijn uit de Google-index; 

Meer informatie »

 

Contact & Bedrijfsinformatie

Mediazo! B.V.
 
+31 (0)85 - 401 29 44

Mediazo! BV is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 14634070

Direct reageren op zoekmachine optimalisatie door mediazo!

Heeft u nog vragen na het bekijken van onze website, neem dan gerust contact op.

Partner Badge Xolphin