Internet

Websites, zoekmachineoptimalisatie en onderhoud

Dat het Internet steeds belangrijker wordt voor bedrijven en organisaties is een understatement. Het Internet is in de laatste jaren uitgegroeid tot hét belangrijkste informatie medium ooit. Dit brengt enorme kansen en opportuniteiten met zich mee, echter zijn er nog veel bedrijven die de kansen van het Internet onbenut laten.

 

Websites, webshops en webdesign

Bij het kiezen van de juiste partner is het van groot belang dat u niet enkel op prijs vergelijkt. Het ontwikkelen van een website of webshop gaat verder dan alleen een mooi webdesign of leuke functionaliteit. Bij de ontwikkeling van een (nieuwe) website of webshop houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en adviseren wij u over de mogelijkheden en on-mogelijkheden. Uw website of webshop wordt telkens volgens de richtlijnen van o.a. Google geoptimaliseerd en gerealiseerd.


 

Producten

Door de jaren heen hebben wij, dankzij onze ruime ervaring in verschillende branches, diverse webapplicaties en programma's mogen ontwikkelen waarmee uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden. Binnen ons geavanceerde content management systeem zijn er een aantal modules beschikbaar die zorg dragen voor een gestructureerd bedrijfsproces binnen uw bedrijf. Al onze applicaties zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat u meer tijd krijgt voor uw dagelijkse werkzaamheden en uw klanten. MediaZo! biedt online oplossingen wanneer het gaat om contentmanagement, facturatie en beheer van uw online en offline media. Daarnaast bieden wij totaaloplossingen voor makelaars en autobedrijven.


 

Contentmanagement

Met contentmanagement wordt bedoeld het beheren en onderhoud van uw website of webshop. Wij werken bij voorkeur met het Nederlandstalige Zo!Live framwork en verzorgen hiermee het complete beheer en management van uw website of webshop. Met Zo!Live kunt u gemakkelijk zelf uw website onderhouden en content toevoegen, verwijderen of actualiseren.


 

Webdevelopment

Op het Internet zijn de mogelijkheden legio. Elke dag zijn er weer nieuwe ontwikkelingen en worden er nieuwe toepassingen en applicaties ontwikkeld. Doordat wij dagelijks bezig zijn met innovatie en ontwikkeling staan wij ook voor u klaar wanneer het gaat om de ontwikkeling en toepassing van maatwerk webapplicaties. Wij maken hierbij gebruik van het Zo!Live CMS en omgeving. Zo!Live is modulair in te richten met maatwerk webapplicaties of reeds bestaande webapplicaties ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.


 

Hosting, domeinregistratie en email

Om ervoor te zorgen dat uw website, webshop of webapplicatie optimaal beschikbaar is via het Internet is het belangrijk dat uw website of applicatie gehost wordt bij een professionele en solide partij. MediaZo! werkt samen met diverse hosting partners en stemt deze af op de wensen en benodigdheden van uw bedrijf of organisatie. Daarnaast verzorgen wij de registratie van de benodigde domeinnamen voor uw bedrijf en adviseren wij u in de diverse emailoplossingen voor uw bedrijf  of organisatie.


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017