Keywords

Vergeet de Keywords niet!!

Omdat Google de keyword metatag niet meer gebruikt in zijn algoritme betekent niet dat u de keyword metatag niet hoeft in te stellen voor uw website. Metatags zijn belangrijk om de juiste bezoekers en het juiste bezoekersverkeer naar uw website te genereren.

Keywords in HTML zijn woorden die uw website kort en bondig omschrijven. Het zijn typische korte keywords of keyword combinaties die 'vertellen' waar uw website over gaat. Daarnaast zijn het de woorden die bezoekers in o.a. Google intypen als zoekopdracht en hiermee (hopelijk) uw website zullen vinden.

Wilt u weten of de keywords en metatags voor uw website geoptimaliseerd zijn om (meer) bezoekers naar uw website te trekken? Vraag dan een webanalyse aan.

Meta Keywords

 

mdat Google de keyword metatag niet meer gebruikt in zijn algoritme betekent niet dat u de keyword metatag niet hoeft in te stellen voor uw website. Metatags zijn belangrijk om de juiste bezoekers en het juiste bezoekersverkeer naar uw website te genereren.

Keywords in HTML zijn woorden die uw website kort en bondig omschrijven. Het zijn typische kortekeywords of keyword combinaties die 'vertellen' waar uw website over gaat. Daarnaast zijn het de woorden die bezoekers in o.a. Google intypen als zoekopdracht en hiermee (hopelijk) uw website zullen vinden.

Wilt u weten of de keywords en metatags voor uw website geoptimaliseerd zijn om (meer) bezoekers naar uw website te trekken? Vraag dan een webanalyse aan van MediaZo!

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017