Offline marketing of online marketing

Offline marketing is een ruim begrip. Hieronder informeren wij u over de meest gebruikte marketingdiensten en -producten die wij voor onze klanten inzetten. Onder offline marketing verstaan wij o.a. een advertentie in dagbladen en tijdschriften, huis-aan-huis of gepersonaliseerde mailings, promotieteams en buitenreclame. Hier gaan we in op de tegenhangers van offline marketing en wat de mogelijkheden zijn. 

Offline - adverteren

Adverteren in dagbladen, weekbladen en tijdschriften is nog altijd van groot belang om uw bedrijf en product goed te 'branden'. Een aansprekende en pakkende advertentie is belangrijk om uw doelgroep te bereiken. Wij bedenken en realiseren uw advertenties met een opvallend en creatief ontwerp zodat uw advertentie in het oog springt en tot actie zal triggeren. Wij maken advertenties in alle soorten en formaten en verzorgen, indien gewenst, de verwerking naar drukker of uitgever.

Online - adverteren

Adverteren in zoekmachines, op websites of op sociale media. Zorgen dat met een pakkende banner of advertentie u uw doelgroep bereikt. Wij bedenken en realiseren deze met een opvallend en creatief ontwerp. 

Offline - buitenreclame

Heeft u buitenreclame nodig voor uw bedrijf of organisatie? De basis van uw marketing strategie is uiteraard te vinden in de huisstijl en de daarbij horende uitstraling. Deze wilt u natuurlijk ten alle tijden optimaal presenteren aan uw klanten, zo ook op uw bedrijfspand of overige buitenlocaties.

Online - uw website, webshop of portal

Niet alleen fysiek, maar ook digitaal wilt u uw bedrijf of organisatie goed vertegenwoordigd hebben. Dan valt de website, webshop of portal ook binnen de basis van uw marketing strategie. Wij zorgen ervoor dat deze behalve op alle mediums, ook correct conform huisstijl verzorgd wordt.

Offline - Post mailings

Een succesvolle mailing is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe zorgt u ervoor dat uw mailing goed opvalt en voldoende respons oplevert? Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject en bedenken, samen met u, de juiste mailing op het juiste moment. Mailings zijn er in vele verschillende vormen. Denkt u hierbij aan ongeadresseerde mailings ( huis-aan-huis ) of juist een gepersonaliseerde mailing. Afhankelijk van uw doel en wensen verzorgen wij de complete mailing van uw bedrijf of organisatie.

Online - E-mailings

Op het juiste moment, de juiste boodschap, bij de juiste persoon. Dit alles wordt verzorgd met overzichte call-to-actions. Uiteindelijk is dit het doel en de enige manier om het hoogste rendement te behalen zonder ergernis van de klant. Volledig ingekleed op basis van uw persoonlijke boodschap en in uw huisstijl geschikt om anytime-anywere gelezen te worden dankzij de responsive templates.

Offline - promotieteam

Een promotieteam werft op straat nieuwe potentiële klanten voor uw bedrijf door middel van o.a. flyering of enquetes. Mensen gaan vaak, zonder goed na te denken, in op verzoeken van straatverkopers en enqueteurs. Uit de praktijk blijkt dat mensen vaak de verzoeken moeilijk kunnen weigeren omdat ze een aantal vragen of informatie voorgeschoteld krijgen die een mentale inspanning verreist.

Online - internet marketing afdeling

Uw internet marketing afdeling, uw toegewezen team bij mediazo! is uw online promotieteam. Doelgericht potentiële klanten benaderen met een zeer divers pallet aan tools. Meetbaar promotie maken is mogelijk voor een continue verfijning van de strategie en optimalisatie van het resultaat.

Maatwerk marketing voor uw bedrijf

Mediazo! is als one-stop-shop in media uw 'eigen' afdeling marketing. Afhankelijk van uw doelen en wensen stellen wij samen een gepaste marketingmix samen voor uw bedrijf of organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op

Partner Badge Xolphin