Offline marketing

Offline marketing is een ruim begrip. Op deze website informeren wij u daarom over de meest gebruikte marketing diensten en producten die wij voor onze klanten inzetten. Onder offline marketing verstaan wij o.a. een advertentie in dagbladen en tijdschriften, huis-aan-huis of gepersonaliseerde mailings, promotieteams en buitenreclame.

 

Adverteren

Adverteren in dagbladen, weekbladen en tijdschriften is nog altijd van groot belang om uw bedrijf en product goed te 'branden'. Een aansprekende en pakkende advertentie is belangrijk om uw doelgroep te bereiken. Wij bedenken en realiseren uw advertenties met een opvallend en creatief ontwerp zodat uw advertentie in het oog springt en tot actie zal triggeren. Wij maken advertenties in alle soorten en formaten en verzorgen, indien gewenst, de verwerking naar drukker of uitgever.


 

Buitenreclame

Buitenreclame nodig voor uw bedrijf of organisatie? De basis van uw marketing strategie is uiteraard te vinden in de huisstijl en de daarbij horende uitstraling. Deze wilt u natuurlijk ten alle tijden optimaal presenteren aan uw klanten, zo ook op uw bedrijfspand of overige buitenlocatie.


 

Presentatie

Wilt u tijdens uw presentatie van een dienst, product of bedrijf goed voor de dag komen? Dan kunt u ervoor zorgen dat uw presentatie professioneel wordt opgemaakt door onze creatieve specialisten. Presentaties zijn er in diverse soorten, maten en varianten. Afhankelijk van het doel en uw wensen bedenken onze specialisten de juiste oplossing om uw presentatie tot een succes te maken.


 

Mailings

Een succesvolle mailing is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe zorgt u ervoor dat uw mailing goed opvalt en voldoende respons oplevert? Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject en bedenken, samen met u, de juiste mailing op het juiste moment. Mailings zijn er in vele verschillende vormen en manieren. Denkt u hierbij aan ongeadresseerde mailings ( huis-aan-huis ) of juist een gepersonaliseerde mailing. Afhankelijk van uw doel en wensen verzorgen wij de complete mailing van uw bedrijf of organisatie.


 

Maatwerk marketing voor uw bedrijf

MediaZo! is als one-stop-shop in media uw 'eigen' afdeling marketing. Afhankelijk van het doelen en wensen stellen wij samen een gepaste marketingmix samen voor uw bedrijf of organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


 

Promotieteam

Een promotieteam werft op straat nieuwe potentiële klanten voor uw bedrijf door middel van o.a. flyering en of enquetes. Mensen gaan vaak, zonder goed na te denken, in op verzoeken van straatverkopers en enqueteurs. Uit de praktijk blijkt dat mensen vaak de verzoeken moeilijk kunnen weigeren omdat ze verschillende vragen of informatie voorgeschoteld krijgen die een mentale inspanning verreist.


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017