Online Internet Marketing

Goed gevonden worden op het Internet

Internet marketing is een ruim begrip en is een onderdeel van uw online en offline marketingmix. Wie wil scoren op het Internet, moet in eerste plaatst gevonden worden natuurlijk. Internet marketing wordt ook wel online marketing genoemd. 

Wat is internet marketing? 

Onder internet marketing wordt o.a. bedoeld ; zoekmachine optimalisatie, email-marketing, affiliate marketing, zoekmachine adverteren, social media marketing en virale marketing. 

Internet marketing brengt het creatieve én het technische vak samen. Hieronder verstaan we het design of ontwerp, de ontwikkeling van een website of webshop alsmede de verkoop en conversie. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO genoemd is vandaag de dag een onmisbaar ingrediënt van uw online strategie. Wie wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats gevonden worden!

Met een internet marketing strategie kunnen we bezoekers aantrekken die ons bedrijf of product niet bij naam kennen. Daarom willen we achterhalen wat en op welke manier hij zoekt, zodat we dezelfde taal als onze potentiële klant kunnen gaan spreken.

Zoekmachine optimalisatie begint bij de verbetering van uw website(s): de technische opbouw, de content (inhoud) en de links die van en naar uw website komen. Hieronder leest u een beknopt overzicht van de onderdelen van zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (search engine advertising) genoemd, is een veel gebruikte online marketing oplossing om uw dienst, bedrijf of product direct onder de aandacht te brengen.

Zoekmachines ( o.a. Google, Bing en Yahoo ) geven u de mogelijkheid om te adverteren met kleine tekstadvertenties, vaak rechts en ook boven de organische resultaten.

Internet marketing voor uw bedrijf

Internet is een belangrijk marketing(instrument) waarmee je relatief, makkelijk, snel en efficient resultaat kunt behalen. Internet marketing is tevens 100% meetbaar waardoor u kunt genieten van een maximaal en optimaal rendement. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van internet marketing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

 

Partner Badge Xolphin