085 401 29 44of Neem contact op


Ontwerp en vormgeving

Voor al uw grafische diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een complete vernieuwing van uw huisstijl of een advertentie met een duidelijke boodschap of het ontwerp van uw website of banner. Geen opdracht is ons te gek!

Een idee, een gevoel, een omschrijving. Men weet vaak wat men wilt, maar hoe is dit het beste grafisch te uiten? Onze specialisten helpen u verder op weg. Samen aan de tekentafel om een ontwerp te maken. Een promotionele flyer, een logo of zelfs een complete huisstijl. De grafisch specialisten van MediaZo! ondersteunen in elk geval.

Wellicht heeft uw al een logo of huisstijl. En dan? Dan gaat het bestaand materiaal opgenomen worden in uw nieuwe uiting(en). Als gewenst kan MediaZo! het materiaal van uw onderneming verbeteren voor toepasbaarheid op alle media, in vaktermen; vectoriale bestanden produceren.

Samen komen we in ieder geval tot het gewenste eindresultaat. De basis voor een huisstijl of een losstaande uiting voor uw onderneming.

 

Ontwerpen van drukwerk

Professioneel vormgegeven drukwerk is van essentieel belang voor uw bedrijf. Onze creatieve vormgevers dragen zorg voor een professionele opmaak van o.a. uw briefpapier, visitekaartjes en overig drukwerk.

Of het nou gaat om het ontwerp van al uw huisstijl benodigdheden, zoals briefpapier, enveloppen, presentatiemappen en visitekaartjes of de opmaak van uw promotionele drukwerk zoals flyers, leaflets, reclameborden en abri's. De ontwerpers van MediaZo! staan geheel tot uw beschikking om ook uw drukwerk te ontwerpen. 


 

Ontwerpen van advertenties

Een aansprekende en pakkende advertentie is belangrijk om uw doelgroep te bereiken. Wij bedenken en realiseren uw advertenties met een opvallend en creatief ontwerp zodat uw advertentie in het oog springt en tot actie zal triggeren. Wij maken advertenties in alle soorten en formaten en verzorgen, indien gewenst, de verwerking naar drukker of uitgever.


 

Ontwerpen van brochures

Een brochure of folder van uw dienst, product of organisatie is belangrijk om uw (potentiële) klante te informeren en interesseren in uw diensten of producten. Het ontwerp van uw brochure of folder moet professioneel zijn opgemaakt en representatief zijn voor uw bedrijf of organisatie. Wij verzorgen de complete opmaak en ontwerp van uw brochure en verzorgen, indien gewenst, ook de verwerking van het drukwerk.


 

Ontwerpen van flyers

Flyers worden veelal ingezet om potentiële klanten te informeren over de dienst of een product van een bedrijf. Wij verzorgen de complete opmaak en ontwerp van uw flyer en verzorgen, indien gewenst, ook de verwerking van het drukwerk.


 

Ontwerpen van presentaties

Wilt u tijdens uw  presentatie van een dienst, product of bedrijf goed voor de dag komen? Dan kunt u ervoor zorgen dat uw presentatie professioneel wordt opgemaakt door onze creatieve specialisten. Presentaties zijn er in diverse soorten, maten en varianten. Afhankelijk van het doel en uw wensen bedenken onze specialisten de juiste oplossing om uw presentatie tot een succes te maken. 


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017