Ontwikkeling

Alle online activiteiten worden altijd gedreven door de daarvoor ontwikkelde software. Of het nu gaat om een website of webshop, een app of juist een op maat gemaakt platform voor intern of extern gebruik. Alles kunnen wij voor u realiseren met onze interne developers en designers. 

Responsive Websites & Webshops

Een website, webshop of applicatie die zich aanpast naar de schermresolutie van de bezoeker, of anders gezegd, een website die zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm. Of dit nou een laptop, tablet of mobiele telefoon is. Deze wordt altijd optimaal gepresenteerd op de verschillende schermformaten. Mediazo! toegewijd aan het uitsluitendleveren volledig Responsive producten sinds 2015 om de kwaliteit bij onze klanten hoog te houden en als goede basis voor internet marketing.

Meer over websites               Meer over webshops

Webdevelopment

Hoe zorg je dat alle wensen, ideeën en doelen uiteindelijk ook ontwikkeld worden. Onze overtuiging is dat dit enkel kan als de techniek net zo onder controle is als alle andere aspecten. Daarom hebben wij eigen webdevelopers die ervaring hebben met zowel ontwikkelen van website, webshop en (web) applicaties. Wij onderhouden inmiddels al jaren applicaties voor klanten en het Zo!Live Platform welk het hart is van al onze websites en applicaties.

Meer informatie

Voor deze klanten mochten wij o.a. applicaties ontwikkelen

Webdesign & interfaces

Ook op het gebied van design beschikken wij intern over de kennis om deze te ontwikkelen. Verder werken wij met verschillende ontwerpers samen zodat we altijd aan uw smaak kunnen voldoen en onze interne mensen zorgen voor het borgen van de juiste uitwerking ervan.

Lees meer

PHP
Javascript
HTML5

API development
Responsive Interface
iOS apps

Webbased software
XML intergratie
Landingspages

Partner Badge Xolphin