085 401 29 44of Neem contact op

Print

Print-media is een ruim begrip. Bij MediaZo! is print meer dan drukken alleen. Van idee tot concept en van ontwerp tot realisatie. Als full-service reclamebureau staan onze specialisten voor u klaar bij de meest uiteenlopende opdrachten. 

Doordat onze specialismen naadloos op elkaar aansluiten kunnen wij uiterst slagvaardig en kostenefficiënt uw print-media verzorgen. Van uw huisstijl drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen tot promotioneel drukwerk zoals flyers, abri's, posters en zelfs complete beursstands. 

Wij werken samen met gerenommeerde drukkers en vele trouwe klanten waardoor wij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van levertijd te kunnen garanderen. 

 

Drukwerk

Op zoek naar kwaliteitsdrukwerk voor een scherpe prijs? Bij MediaZo! bent u aan het juiste adres voor al uw drukwerk. Van uw huisstijl drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen tot promotioneel drukwerk zoals flyers, abri's, posters en zelfs complete beursstands. 

Wij werken samen met gerenommeerde drukkers en vele trouwe klanten waardoor wij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van levertijd te kunnen garanderen.

Bespaar op uw drukwerk

De kosten van drukwerk kunnen elk jaar weer behoorlijk in de cijfers lopen en op uw marketingbudget drukken. Wij besparen (tot wel 70%) op de kosten van uw drukwerk. Doordat wij voor onze klanten het drukwerk centraal inkopen bij geselecteerde en gerenommeerde drukkers kunt u profiteren van onze scherpe prijzen, op de beste materialen. Dankzij onze ervaring in print-media bieden wij u keiharde garanties op het gebied van kwaliteit en levertijd. 

Voordelen

 • Scherpe prijzen met de beste kwaliteit
 • Kleine en grote oplagen
 • Levering binnen 1 dag al mogelijk

 

Huisstijl & Branding

Een huisstijl, ook wel corporate identity genoemd, gaat verder dan een logo. Een goede huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en dient consistent gebruikt te worden op briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, offertes/facturen en alle andere bedrijfsuitingen. 

Herkenbaarheid wordt gecreërd door een goede huisstijl. Een huisstijl is niet meer of minder dan richtlijnen die een kader vormen waarin is vastgelegd hoe uw onderneming zich grafisch uit inzake kleur- en logogebruik. Een huisstijl ontstaat uit datgeen waar uw onderneming voor staat. Een zin, een slogan, een gedachte.

Vanuit deze bepaling worden elementen ontworpen die resulteren in een logo, de grafische representatie van uw onderneming. De elementen worden verder gebruikt in drukwerk (denk aan briefpapier, visitekaartje e.a.), nieuwsbrieven en advertenties. Alles met als doel; 

 • Consistente grafische uiting
 • Herkenbaarheid

Brandbook

In een brandbook worden de filosofie en visie van uw organisatie vertaald naar grafische uitingen. In een brandbook worden alle onderdelen benoemd en getoond worden die te maken hebben met al uw bedrijfscommunicatie. Hieronder, uw logo en het gebruik ervan, uw huisstijl kleuren, slogans en lettertypen en voorbeelden van advertenties, uitingen en beelden. 


 

Ontwerp

Een idee, een gevoel, een omschrijving. Men weet vaak wat men wilt, maar hoe is dit het beste grafisch te uiten? Onze specialisten helpen.

Samen aan de tekentafel om een ontwerp te maken. Een promotionele flyer, een logo of zelfs een complete huisstijl. De grafisch specialisten van MediaZo! ondersteunen in elk geval.

Wellicht heeft uw al een logo of huisstijl. En dan? Dan gaat het bestaand materiaal opgenomen worden in uw nieuwe uiting(en). Als gewenst kan MediaZo! het materiaal van uw onderneming verbeteren voor toepasbaarheid op alle media, in vaktermen; vectoriale bestanden produceren.

Samen komen we in ieder geval tot het gewenste eindresultaat. De basis voor een huisstijl of een losstaande uiting voor uw onderneming.

Meer informatie

Voordelen

Door onze ervaring in ontwerpen en het toepassen op verschillende media en drukwerk bieden wij u deze voordelen.

 • Toepasbaar op elk medium;
 • Internationaal standaard bestandstypen;
 • Maatwerk;
 • Unieke grafische uitingen;
 • Vectoriaal;
 • Advies van ervaren grafisch specialisten.

Ons team 

Ons team bestaat uit creatievelingen die uw wensen om kunnen 'toveren' naar grafische hoogstandjes. Van concept tot huisstijl en van poster tot inrichting van uw beursstand of winkelinrichting. 

 

Advies & Consultancy

Bij het realiseren of ontwikkelen van een marketingplan of realisatie van een project kan het zijn dat u (tijdelijk) ondersteuning nodig. Indien gewenst kan MediaZo! de gewenste ondersteuning verzorgen middels een management opdracht.

Contact


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017