085 401 29 44of Neem contact op


Promotie van uw bedrijf, dienst of product

De allergoedkoopste manier om uw bedrijf of organisatie te promoten is natuurlijk mond-tot-mondreclame. Dit lijkt nogal logisch, maar hier komt toch nog wel wat bij kijken. Ook met promotionele activiteiten en producten kunt u naamsbekendheid verwerven. Denk hierbij o.a. aan adverteren, promotiegeschenken of een promotieteam in de stad. Wij verzorgen de complete promotie van uw bedrijf of product en zorgen voor een juiste inzet.

Promotiegifts en relatiegeschenken

Wij leveren de leukste promotionele producten om uw bedrijf, dienst of product goed onder de aandacht te brengen. Een promotiegift kan vanalles zijn. Denk hierbij aan pennen, aanstekers, usb-sticks of misschien wel een custom-made relatiegeschenk. Wij verzorgen de complete opmaak, creatie en de levering van al uw promotionele benodigdheden.

Promotieteam

Een promotie team werft op straat nieuwe potentiële klanten voor uw bedrijf door middel van o.a. flyering en of enquetes. Mensen gaan vaak, zonder goed na te denken, in op verzoeken van straatverkopers en enqueteurs. Uit de praktijk blijkt dat mensen vaak de verzoeken moeilijk kunnen weigeren omdat ze verschillende vragen of informatie voorgeschoteld krijgen die een mentale inspanning verreist.

Mailings

Een succesvolle mailing is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe zorgt u ervoor dat uw mailing goed opvalt en voldoende respons oplevert? Wij adviseren en begeleiden u in het gehele traject en bedenken, samen met u, de juiste mailing op het juiste moment. Mailings zijn er in vele verschillende vormen en manieren. Denkt u hierbij aan ongeadresseerde mailings ( huis-aan-huis ) of juist een gepersonaliseerde mailing. Afhankelijk van uw doel en wensen verzorgen wij de complete mailing van uw bedrijf of organisatie.

 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017