MediaZo! Presence Website

Met de jaren heeft onze ervaring geleerd dat de ondernemer op zoek is naar heldere en betrouwbare oplossingen. Als reclamebureau hebben wij daarom een aantal vooraf gedefinieerde pakketten neergezet waardoor onze klanten makkelijker kunnen beoordelen wat ze nu precies willen en nodig hebben. 

De allereerste wens van een ondernemer is vaak een aanwezigheid en presentatie van zijn bedrijf. Hiervoor hebben wij het Presence pakket samengesteld bestaand uit de volgende onderdelen:

 

Website Presence 

Maandelijkse kosten hosting & management 


 

Webdesign

Bij een Presence pakket wordt er voor u een webdesign ontwikkeld in eigen huisstijl met een vooraf bepaalde indeling. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een homepagina, tekstpagina, nieuwspagina en contactpagina.


 

SEO ready

Met het SEO ready pakket* verzorgen wij direct bij lancering van uw website de nodige tools en aanmeldingen om uw website zo snel als mogelijk te laten opnemen door de zoekmachines. Denk hierbij aan de aanmeldingen bij de meest gangbare zoekmachines als o.a. Google, Bing en Yahoo. Verder installeren wij geheel gratis de Google Analytics tool zodat u ook zelf de bezoeken van uw website kunt bijhouden.
* SEO: Search Engine Optimalisation ( zoekmachine optimalisatie )


 

Hosting & management

Uw onderhoud, support en webhosting van uw website zit bij ons allemaal in één maandelijks bedrag. Met de Zo!Live Mediamanagement licentie heeft u binnen het Presence pakket zelf toegang tot de modules om de website aan te passen & nieuwsartikelen te publiceren. Daarbij krijgt u van ons tot 1,5u per jaar gratis aanpassingen zodat indien u zelf geen tijd heeft om de website up-to-date te houden u onze support afdeling dit kunt laten doen zonder direct te hoeven bijbetalen. Ook is de webhosting voor de website en e-mail geregeld binnen Zo!Live Mediamanagement. Wij beheren voor u de hosting zodat u zich niet druk hoeft te maken over extra e-mail adressen aanmaken bijvoorbeeld. 

Dankzij onze all-in-one licentie constructie van Zo!Live Mediamanagement profiteert u automatisch mee met de talloze gebruikers interface updates maar ook handige extra functionaliteiten.

Onze meegeleverde hosting bevat:

250MB ruimte met maandelijkse backup
1 Database
10 e-mail accounts
1 .nl domeinregistratie
Hosting beheer


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017