MediaZo! Pro Website

Met de jaren heeft onze ervaring geleerd dat de ondernemer op zoek is naar heldere en betrouwbare oplossingen. Wij als internet bureau hebben daarom een aantal vooraf gedefinieerde pakketten neergezet waardoor onze klanten makkelijker kunnen beoordelen wat ze nu precies willen en nodig hebben. 

Voor een steeds grotere groep ondernemers is het belangrijk geworden om zoveel mogelijk over hun producten en of diensten te vertellen tonen op internet. Daarbij kunt u dus los van informatie over het bedrijf en aanwezigheid in sociale media ook denken aan de presentatie van een product assortiment. Hiervoor hebben wij het Pro pakket samengesteld bestaand uit de volgende onderdelen:

 

Content management

Om u als ondernemer zoveel mogelijk werk uit handen te nemen verzorgen wij ook gratis een éénmalige invulling van uw website met door u aangeleverde teksten. Deze worden dan door onze SEO specialisten geïmplementeerd zodat deze ook een goede indexeerbaarheid krijgen bij zoekmachines. De invoer van uw producten verzorgen wij hier niet standaard voor, informeer wel naar de mogelijkheden voor het eventueel importeren vanuit lijsten.


 

Hosting & management

Uw onderhoud, support en webhosting van uw website zit bij ons allemaal in één maandelijks bedrag. Met de Zo!Live Mediamanagement licentie heeft u binnen het Pro pakket zelf toegang tot de modules om de website aan te passen & nieuwsartikelen te publiceren. Daarbij krijgt u van ons tot 3u per jaar gratis aanpassingen zodat indien u zelf geen tijd heeft om de website up-to-date te houden u onze support afdeling dit kunt laten doen zonder direct te hoeven bijbetalen. Ook is de webhosting voor de website en e-mail geregeld binnen Zo!Live Mediamanagement. Wij beheren voor u de hosting zodat u zich niet druk hoeft te maken over extra e-mail adressen aanmaken bijvoorbeeld. 


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017