E-Commerce

Betrouwbare software dankzij Zo!Live

Overal leest men de ontwikkelingen op het gebied van online verkoop. Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om deze strategie op een willekeurige manier in te kleden binnen de huidige bedrijfsplannen. Dankzij jarenlange ervaring en een breed scala aan producten en/of diensten is Mediazo! een ideale partner om u daarin te begeleiden en te verzorgen.

Wanneer u overweegt om E-commerce in te zetten voor uw bedrijf dan is het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over het concept, de techniek en de (online) marketing van uw webshop. Maak daarom eens een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten en laat u informeren over de mogelijkheden, investeringen en (verwachte) opbrengsten. 

Zo!Live Catalogus website(s)

Het Zo!Live Catalogus pakket is de all-in-one oplossing voor de verkoop van uw producten.

Presenteer uw producten en/of diensten in de online etalage doormiddel van de Zo!Live Catalogus site. Deze combineert de responsive website technieken samen met een krachtige product database voor een website met meerwaarde. Bent u klaar om uw reseltaat online te vergroten, ga dan aan tafel met de specialisten van mediazo! om te kijken hoe de conversie optimaal kan worden gezet.

Is uw onderneming toe aan de volgende stap, dan is ook de complete webshop van mediazo! binnen enkele weken opgeleverd.

 • Snel uw producten online presenteren
 • Genereer direct offerte aanvragen online

Webshops

Wanneer u overweegt een webshop te beginnen dan zijn er een aantal onderdelen waar u goed over na moet denken om van uw (toekomstige) webshop een succes te maken. Naast het concept en bedrijfsplan van de webshop is het belangrijk om ook aan de techniek en marketing de nodige aandacht te schenken. De specialisten van mediazo! helpen u graag verder met de ontwikkeling, de realisatie en ook het onderhoud van uw webshop. 

Simpele webshops bestaan niet!

Een webshop is niet "zomaar" even een website(tje) met daarop wat producten en/of diensten gepresenteerd. Een webshop is een volwaardige (online) winkel en verdiend daarmee ook de nodige aandacht. De zoektocht naar de optimale mix van prijs, product, promotie en presentatie vergt de nodige expertise, kennis en inspanning. 

De voordelen van een webshop van mediazo!

 • Goed vindbare webshops met bewezen techniek
 • Zéér gebruiksvriendelijk
 • Uitgebreide mogelijkheden en functies 

Wilt u ook succesvol zaken doen op het internet? Na een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten kunt u een prognose maken van de investeringen en (verwachte) resultaten. Wij helpen u graag verder op weg. 

Meer informatie »

Samengevat

Het opstarten van een webwinkel hoeft geen hoge drempel op te werpen en heeft minder nadelen dan ogenschijnlijk lijkt.

Hieronder kort samengevat wat de voordelen zijn van onze webwinkel.

 • Voorraadbeheer, welke producten zijn nog op voorraad;
 • Klantenbeheer, pas marketing toe op een overzichtelijk klantenbestand;
 • Alle betaalmogelijkheden mogelijk, creditcard, iDeal;
 • Doorplaatsingen voor producten,  Google Merchant, Beslist e.a.

Online betalingen

Online betalingen ontvangen via het Zo!Live platvorm van mediazo! gaan net een stapje verder. Wij integreren uw webshop, servicecenter en-/of FactuurZo! omgeving aan één online betaalplatform. Door de centrale integratie bieden wij overzicht en kostenbesparing.

Integraal kan de huisstijl worden doorgevoerd in het betaalprocess tot aan de bank. Er zijn diverse soorten kassa's die wij aansluiten op onze centrale omgeving. Betaalmethodes zoals iDeal, Paypal, AfterPay & Ceditcard zijn geen enkel probleem. Een complete oplossing kunnen wij bieden met bijvoorbeeld Rabobank, ING, ABN Amro, Ogone of MultisafePay.

 • Proces monitoring
 • Integratie met FactuurZo! en ShopZo!

Conversie optimalisatie

Het optimaliseren van een webshop of website is belangrijk om meer online resultaat te behalen. Dit kan op meerdere manieren, of het nou gaat om de groei van uw directe omzet, het genereren van meer leads of juist het verspreiden van uw naamsbekendheid. 

Conversie optimalisatie kan op meerdere vlakken plaats vinden. Door het uitvoeren van een grondige analyse zien we waar de mogelijke pijnpunten zitten in de conversie van uw webshop. Momenteel wordt er veel gebruik gemaakt van vergelijkingsite zoals Beslist en Google Shopping om producten te vergelijken of op te zoeken. Door aanwezig te zijn op vergelijkingssites met juiste prijzen verhoogt u de kans dat potentiële klanten via uw website/webshop bestellen. Tevens is het belangrijk dat een website er vertouwd uitziet, het toevoegen van reviews kan de verkoop verhogen. Rich Snippets van Google zorgen ervoor dat deze reviews worden gecommuniceerd in de Google zoekresultaten. 

Meten & Weten! 

Mediazo! is van mening dat 'conversie-optimalisatie' een continu proces is. Dankzij de statistieken zijn er continu nieuwe inzichten of impulsen aanwezig die opnieuw gebruikt worden voor het verbeteren van de conversie van uw website of webshop. Mediazo! integreert daarom Google Analytics in uw website of webshop zodat we precies weten wat er speelt. Google Analytics geeft direct inzicht in het gedrag van uw bezoekers. Door een periodieke analyse van deze statistieken kunnen wij u doorlopend voorzien van advies waarmee we de conversie optimalisatie ook voor uw website of webshop kunnen uitvoeren. 

Advies & Consultancy E-Commerce

Mediazo! is specialist in E-commerce. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit uw E-commerce te behalen. 

Klanten raken er steeds meer aan gewend om eenduidig en snel bediend te worden via alle kanalen, zoals hij of zij dat graag wil. U zult hierop moeten anticiperen met slimme technieken en oplossingen. Mediazo! helpt u verder in het labyrinth van E-commerce. Afhankelijk van uw wensen, ambities en doelgroep kunnen wij u een passend advies of antwoord geven op uw vragen. 

Partner Badge Xolphin