Blik op onze werkwijze

Vanuit (online) marketing doelstellingen naar een optimaal resultaat

Bij mediazo! werken wij altijd vanuit praktisch oogpunt met een persoonlijke aanpak. Vanuit online marketing doelstellingen naar een optimaal resultaat. Mediazo! werkt met heldere procedures, rapportages en heldere afspraken. 

Met een team van ervaren en enthousiaste specialisten is mediazo! ook uw partner in online media! Wij bieden meer dan alleen een creatieve dienst of product. Wij gaan verder en denken met u mee om zo het hoogst haalbare rendement te halen uit uw marketinginspanningen. 

Wilt u meer te weten komen wat mediazo! voor uw bedrijf kan betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met één van onze accountmanagers. 

Inventarisatie

Hoe staat het er nu voor

Het allerbelangrijkste is zorgen voor een goed beeld van de huidige situatie. Pas dan is het mogelijk om een gedegen strategie te gaan bepalen aan de hand van uw wensen. Dit doen wij altijd ongeacht uw omvang van het vraagstuk.

Strategie

Wat is de beste aanpak

Eenmaal een duidelijk beeld te hebben van de situatie gaan we over tot het bepalen van de ideale mix aan de hand van uw wensen. We stellen hierin een voorstel samen welk een of meerdere diensten zoals adverterenoptimaliseren of misschien wel development bevat. Met dit voorstel gaan we samen bekijken hoe dit goed in de praktijk te brengen.

Ontwikkeling

Opzetten van campagnes, website software etc.

Nu we duidelijk hebben wat wij voor u gaan betekenen starten wij met het volledige team aan de realisatie van het geheel. Gedurende deze realisatie wordt u meegenomen zodat ook tijdens deze fase continu wordt gechecked of allen voldoet aan de behoeftes.

Conversie, ondersteuning en groei

Beheren, monitoring, ondersteunen en bijsturen.

Eenmal van start met een campagne, website, webshop of applicatie gaan we door. We kijken samen naar het effect van alles en blijven ons focussen op de groei. Enkel op die manier zorgen we voor het allerbeste passende resultaat!

Daag ons uit met u doelen

Partner Badge Xolphin