Werkwijze Mediazo

Aan de slag met je eigen externe marketingbureau

Bij Mediazo werken wij altijd vanuit een praktisch oogpunt met een persoonlijk en op maat gemaakte aanpak. Ons team gaat voor zijn opdrachtgevers aan de slag als hun eigen externe marketingafdeling. Want wij weten dat krachtige en consistente marketing bijdraagt aan online succes, maar niet elke onderneming heeft de tijd, kennis en middelen om marketingactiviteiten zelf zorgvuldig uit te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing in de volle breedte. Ons team bestaat daarom uit specialisten in elke tak van marketing én development, die samenwerken met de specialisten van onze opdrachtgevers. Wij werken met heldere procedures, rapportages en duidelijke afspraken. Wij leveren geen losse kanalen, maar strategische totaaloplossingen. Zodat jij als onderneming kan blijven groeien.

Wat wil je bereiken?
Samen op zoek naar je doel

Als eerste gaan we samen met jou kijken naar wat je uiteindelijk wilt bereiken en wat je huidige doelen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste specialisten binnen ons team inschakelen. Werk je binnen jouw organisatie al met eigen/andere marketeers, designers of content creators? Dan zullen wij samenwerkingen opstarten en werkzaamheden afstemmen met deze partijen voor het beste resultaat.

Strategie bepalen
Aan de slag met jouw doelen

Nu we jouw doelen scherp hebben, gaan we aan de slag met het uitwerken van een complete strategie. We bepalen welke tools nodig zijn en zorgen dat dit alles past bij jouw onderneming. Denk hierbij aan razendsnelle websites, doordachte adverteer campagnes opzetten, koppelen van reviewplatformen en andere slimme tools die wij hebben ontwikkeld.

Bouwen, promoten en rapporteren
Strategie omzetten in conversies en leads

Wanneer we de doelen en strategie duidelijk hebben, gaan we aan de slag met het opzetten en inrichten van de tools. Denk hierbij aan het vullen van (standaard) templates, het ontwikkelen van een huisstijl, het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten, het ontwerpen van online advertenties en het aanmaken van social mediapagina’s.

Advies en ondersteuning
Voor blijven lopen op de toekomst

Nu de eerste stappen naar online succes en groei zijn gezet, denken wij al graag met je mee over de verdere toekomst. Daarom blijven wij jou ondersteunen en adviseren door middel van rapportages, optimalisaties en bijsturing. Daarnaast staat ons supportteam voor je klaar bij vragen of nieuwe wensen.

Kwaliteit leveren & ontzorgen van A tot Z

Hoe wij kwaliteit bewaken? Door alle kennis intern in huis te hebben en te leveren: alles onder één dak – één duidelijk aanspreekpunt.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Eigen fullservice webhosting
  • Volledig zelf ontwikkeld en onderhouden online platform door eigen interne developers.
  • Marketingafdeling met ieder online specialisme: SEO, SEA, etc.
Past onze werkwijze ook bij jouw onderneming?

Laten we eens samen koffie drinken.

Afspraak inplannen