Online marketing Roermond

Op zoek naar een online marketingbureau in Roermond? De online specialisten van Mediazo ondersteunen en adviseren al jaren ondernemers in Roermond en omgeving om hun online vindbaarheid te verbeteren. Want wie wil scoren op internet, moet natuurlijk op de eerste plaats goed gevonden worden.

Benieuwd naar de juiste online marketingstrategie voor jouw onderneming? Onze online specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Scan mijn website  Vrijblijvend kennismaken

 Officiële Google partner

>

Full service online marketingbureau

>

Meer dan 15+ jaar ervaring

>

Online zichtbaarheid in Roermond

Richt jij je op de regio Roermond? Dan wil je ook dat mensen in Roermond je online weten te vinden. Met de juiste strategie bereiken wij samen de juiste doelgroep in de juiste regio.

Een online marketingcampagne hoeft zich niet alleen op Roermond of een specifieke stad te richten. Naast lokale vind- en zichtbaarheid kan de focus ook liggen op regionale of landelijke campagnes of een combinatie van diverse steden.

Online adverteren Roermond

 • Lokale, regionale en/of landelijke focus
 • Meer relevante websitebezoekers
 • Meetbare en inzichtelijke resultaten
 • Topposities in zoekmachines als Google en Bing
 • Vergrote naamsbekendheid bij jouw doelgroep en regio
 • Waardevolle conversies

SEO zoekmachine optimalisatie logo

SEO - zoekmachine optimalisatie

Met SEO wordt jouw website geoptimaliseerd om hoger in zoekmachines te komen.

Lees meer over SEO

SEA zoekmachine adverteren logo

SEA - zoekmachine adverteren

Met SEA bereik je jouw doelgroep met gerichte online advertentie. 

Lees meer over SEA

Contentmarketing logo

Contentmarketing

Bereik jouw doelgroep met de juiste boodschap op het juiste kanaal. 

Lees meer over contentmarketing

Online marketingbureau Roermond

Online marketingbureau Roermond

Als marketing en development partner zijn wij werkzaam ver buiten Roermond. Onze opdrachtgevers bevinden zich in elke hoek van Nederland en België, waaronder Limburg, Brabant, Gelderland, Flevoland en de steden Sittard, RoermondNijmegen, Arnhem, Almere en Eindhoven.  

 • 15+ jaar ervaring in verschillende branches
 • Periodieke adviesgesprekken
 • Officiele Google partner
Je online marketing activiteiten uitbreiden?

Plan vandaag nog een afspraak met een van onze online specialisten.

Ik wil een afspraak

Veelgestelde vragen online marketing

 • Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  Bij SEA wordt er ingezet op de betaalde zoekresultaten binnen een zoekmachine, terwijl SEO betrekking heeft op de organische (onbetaalde) zoekresultaten. Een groot verschil is dat bij SEA er op korte termijn al resultaten te boeken zijn terwijl SEO meer gericht is op de lange termijn en met een duurzamer resultaat. Een combinatie van SEA en SEO is over het algemeen aan te raden. Neem contact op met onze specialisten om inzicht te krijgen wat het beste voor jouw onderneming gaat werken.

 • Wat is online marketing?

  Online marketing is een verzamelnaam van alle marketingactiviteiten die via internet (online dus) plaatsvinden. Online marketing wordt ingezet om diverse online doelstellingen te behalen waarbij je boodschap over je merk, producten en of diensten via verschillende online kanalen worden gepromoot.

  Online marketing komt in vele vormen. Enkele populaire (en zeer meetbare) manieren zijn social media (adverteren), advertenties in de zoekresultaten (SEA) en het verbeteren van de onbetaalde vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo (SEO).

  Online marketing wordt ook wel internet marketing, digitale marketing of webmarketing genoemd.

 • Wat is SEA? (zoekmachine adverteren)

  SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachines bedoeld, zoals Google, Bing en Yahoo. Je betaalt om op topposities zichtbaar te zijn wanneer mensen naar bepaalde zoekwoorden zoeken. Je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op jouw advertentie geklikt wordt.

 • Wat is SEO? (zoekmachine optimalisatie)

  SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Bij SEO wordt een website verder geoptimaliseerd op verschillende gebieden (o.a. techniek en content) met als doel hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google, Bing en YaHoo. Door hogere posities te behalen op belangrijke zoekwoorden, vergroot je de kans dat gebruikers jouw website bezoeken.

 • Wat kost online marketing?

  De kosten voor de inzet van online marketing zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de doelen van een organisatie en welke vormen van online marketing er worden ingezet. Wanneer je succesvol aan de slag wilt met online marketing gaat het altijd om maatwerk. Bij iedere doelstelling past dus een ander kostenplaatje. Neem contact op met een van onze specialisten om meer inzicht te krijgen in de kosten voor online marketing voor jouw specifieke onderneming.