Website laten maken?

Hoe wij hoogwaardige websites en leadpages realiseren

Bij een goede website komt meer kijken dan alleen de uitstraling. Om een hoogwaardige website of leadpage af te leveren, nemen wij dan ook alles uit handen voor onze opdrachtgevers: wij regelen alles van A tot Z! Daarbij zorgen we dat alles perfect is afgestemd op jouw behoefte. 

  • Volledig beheer en onderhoud van webhosting
  • Volledig beheer van domeinregistraties
  • Volledig eigen ontwikkelt platform: Zolive (incl. CMS) 
  • Interne ontwikkelaars die alles perfect aansluiten op jouw behoefte
  • Interne marketeers die ondersteunen in de groeifase na je website oplevering
  • Jarenlange ervaring vertaalt in een continu verder geoptimaliseerde werkwijze

Mijn website wensen bespreken

Beheer en onderhoud webhosting

Het beheer en onderhoud van webshosting is wellicht een van de minst interessante onderdelen van een website. Toch is dit een heel belangrijk punt. Dit is de basis voor de kwaliteit van de prestaties, de veiligheid en de levensduur van jouw website. 

Daarom regelen we dit graag voor jou. De hosting en het onderhoud zijn direct helemaal afgestemd op ons eigen platform Zolive. Op deze manier is de website zowel hosting technisch als software technisch op orde en kan deze meegaan met de nieuwste ontwikkelingen

Zolive webplatform

Volledig in eigen beheer en intern ontwikkelt

In een concurrerende online wereld is het nodig om de beste tools te gebruiken om naar wens te kunnen presteren. Doordat wij gebruik maken van ons volledig eigen ontwikkelde platform, kunnen wij garanderen dat onderhoud en ontwikkeling blijft plaatsvinden

De voordelen hiervan zijn dat de website en/of leadpage perfect is afgestemd op de behoeftes en wensen van onze opdrachtgevers en daarnaast geoptimaliseerd is voor de huidige marketingtrends en webrichtlijnen.  

Ontdek de technische specificaties en aanpak

Wat gaan we doen?
Mediazo! Case

Inventarisatie met advies

We beginnen altijd met een uitgebreide inventarisatie van de huidige situatie, de wensen en de behoeftes van jou en jouw (potentiële) klanten. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een concreet plan adviseren, die minimaal tot en met de lancering voldoet.

Ontwerp in eigen huisstijl

Nu we een concreet plan hebben, kan er een website ontwerp worden ontwikkelt dat aansluit bij jouw onderneming. Het kan hier gaan om een standaard template of een compleet uitgewerkt design door een (eigen) designer. 

Mediazo! Case
Mediazo! Case

Technische setup en realisatie design

Onze developers gaan aan de slag met het opzetten en inrichten van een eigen omgeving voor de website of leadpage. Hierbij kan ook compleet maatwerk worden verricht.

Met een goede technische setup kan de realisatie van het design worden doorgevoerd. Zodra het design is uitgewerkt, gaan wij de website vullen met de juiste inhoud voor de pagina's. 

Lancering: check, check, dubbelcheck

Als de website is ingericht, gaan wij na akkoord over tot het lanceren van de website. Dit doen wij aan de hand van een uitgebreide afleverlijst waarbij wij de website o.a. controleren op goed functioneren. Wij voeren vervolgens pro-actief onderhoud uit zodat je website technisch altijd op orde is. 

Heb je na de lancering nog vragen over de website of heb je ondersteuning nodig? Dan kun je terecht bij onze eigen helpdesk.

 

Mediazo! Case
Interne developers

Continuïteit en kwaliteit willen wij blijven garanderen. Wij denken dit enkel te kunnen realiseren met de inzet van interne developers, daarom werken wij met ons eigen team van developers en zelf-ontwikkelde tools.

 

Interne marketeers

Online resultaat behalen door wensen te vertalen naar concrete acties. Met de inzet van interne marketeers, flexibele eigen tools en korte lijnen met developers, helpen wij onze opdrachtgevers naar (online) groei.

 

Onze eigen werkwijze

Samenwerking met korte lijnen

Wij blijven werken aan verbeteringen in de werkwijze, processen en tools die we toepassen om elke opdracht tot een succes te brengen. Door onze experts continu samen te laten werken, zorgen we voor korte lijntjes met maximaal resultaat.

Meer over onze werkwijze