Over Mediazo

Wij zijn jouw externe marketingafdeling

Wij zijn Mediazo, een bureau met specialisten in elke tak van online marketing en (web)development. Wij adviseren, ondersteunen én assisteren ambitieuze organisaties en ondernemers in de online wereld, zodat zij kunnen blijven groeien. 

Kom met ons in contact

Marketing & Development

Elk specialisme intern in huis

Je kunt ons zien als je eigen externe marketingafdeling, want wij staan klaar voor onze opdrachtgevers van strategie tot aan realisatie, doorontwikkeling en onderhoud. Elk specialisme binnen de marketing én development vind je bij ons intern. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel inspelen op behoeftes van onze opdrachtgevers.

Jij vertelt ons wat je wilt bereiken, wij adviseren en ondersteunen jou naar het resultaat. Wij denken daarom niet in losse kanalen, maar behalen jouw doelen met een totaaloplossing. Wij zetten hiervoor verschillende diensten in zoals leadpages, SEO, SEA, social media (adverteren) en contentmarketing.

Werkwijze

Bij ons weet je waar je aan toe bent en sta je niet voor verrassingen. Wij gaan voor succes voor onze opdrachtgevers. 

Jij vertelt ons wat je wilt bereiken en wij adviseren en ondersteunen jou naar het resultaat. Wij werken met overzichtelijke procedures, rapportages en heldere afspraken. 

Zo gaan wij aan de slag

 

Certificeringen & samenwerkingen

Om onze opdrachtgevers zo optimaal te kunnen adviseren, ondersteunen en assisteren, stellen wij hoge eisen aan onze vakmensen en samenwerkingen. 

Certificeringen


 

Je eigen externe marketingafdeling?

Kies vandaag nog voor online succes!

Afspraak inplannen