Google Ads Limburg

Als certified Google Partner kunt u rekenen op TOP kwaliteit

Google PartnerDoor het gigantische aanbod in "online marketing bureaus" is het vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden en een garantie te vinden voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Om dit probleem op te lossen heeft Google besloten marketingbureaus die aan strikte criteria voldoen te belonen met de Google Partner status. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Aangezien de internet marketeers van Mediazo aan deze kwaliteitseisen voldoen, mogen zij zichzelf "Google Partner" noemen en het badge gebruiken. 

Klik op het Google Partner Badge voor de geverifieerde status van Mediazo 

Google Ads

Google Ads biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren zichtbaar te zijn op de eerste resultaatpagina van Google met een Google Ads advertentie. Hierdoor kunt u op een snelle en efficiënte manier uw potentiële klanten direct bereiken. Met Google Ads geniet u direct meer exposure en rendement omdat 95% van alle internetgebruikers via Google hun zoektocht begint. 

De internet marketeers van Mediazo helpen u verder om aan de slag te gaan met een effectieve en rendabele Google Ads Campagne. Hierbij bepaalt u uiteraard zelf uw budget wat u wenst te investeren. 

Hoe werkt Google Ads? 

De positionering van uw Google Ads advertenties worden bepaald door twee dingen, nl. het bod op het zoekwoord (en/of -combinatie) en de kwaliteit van uw Google Ads campagne en betrokken landingspagina. Onze internet marketeers zorgen voor een optimale balans tussen de biedingen en de posities van de advertenties. Door het inzetten van relevante zoekwoorden zorgen wij ervoor dat de kans op een conversie toeneemt. Onder een conversie verstaan wij o.a. het invullen van een contactformulier, een aankoop of reservering in een webshop of een telefonisch contact naar uw bedrijf of organisatie. 

Feiten en cijfers Google Ads

 • Ruim 95% van de internetgebruikers in Nederland en België gebruiken Google als zoekmachine
 • 33,4% van deze gebruikers klikken op Google Ads advertenties
 • Duizenden bedrijven maken succesvol gebruik van het Ads programma

 

Wat kan Mediazo voor u kan betekenen

Mediazo is al sinds 2004 specialist in Internet Marketing. Wij richten ons met name op internet marketing campagnes voor bedrijven in Nederland en België waarbij onze internet marketeers u ondersteunen en werk uit handen nemen zodat u zich kunt concentreren op de werkzaamheden waarin u goed bent. Momenteel beheren onze internet marketeers honderden campagnes voor bedrijven uit verschillende branches. Mede dankzij onze opgebouwde ervaring en onze inhouse specialisten kunnen wij relevante campagnes op maat maken, inzetten en optimaliseren. 

Waarom kiezen voor Mediazo ? 

 • Al onze internet marketeers zijn Google Certified Partners
 • Zéér veel praktijkervaring in diverse branches
 • Aantrekkelijke en concurrerende tarieven
 • Maandelijkse- of wekelijkse rapportages

Vrijblijvend advies en contact

Neem vrijblijvend eens contact op met één van onze accountmanagers om de mogelijkheden voor uw bedrijf samen door te nemen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag uw wensen en doelen en vertellen onze accountmanagers u graag over de kansen voor uw bedrijf. 

 

Google Ads Programma

Met Google Ads kunt u direct genieten van resultaat. Met Google Ads kunt u op een snelle manier (nieuwe) klanten werven, waar en wanneer u dat maar wilt. U betaalt enkel per klik en heeft uw budget volledig in de hand. Onze Internet Marketeers adviseren u graag verder over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Als Google Certified Partner hebben wij de nodige expertise in huis om u snel verder op weg te helpen. 

Direct meer klanten werven met Google Ads

Google Ads zijn de advertenties in de Google zoekresultaten die boven en naast de andere zoekresultaten staan. Ze zien er uit als gewone zoekresultaten, maar er staat in het geel “Adv.” voor, omdat het om een advertentie gaat. Op deze manier lokt u meer bezoekers naar uw website of webshop, met meer klanten als gevolg.

Adverteren wanneer u dat wenst 

De kracht van Google Ads bestaat erin dat u exact kunt bepalen waar en wanneer u wilt dat uw advertenties verschijnen. U kunt bijvoorbeeld klanten in heel Nederland aantrekken, of juist lokaal of regionaal in de gemeentes rondom u. Daarom zijn Google Ads er op de maat van elke onderneming, groot of klein, multinational of KMO.

U betaalt enkel per klik

Met Google Ads betaalt u enkel als ‘zoekers’ daadwerkelijk op uw advertentie klikken en uw website bezoeken. Zo bent u natuurlijk verzekerd van een onmiddellijk resultaat. Bovendien bepaalt u zelf uw maandelijks Google ‘klikbudget’. Zo kunt u genieten van gerichte marketing van uw bedrijf bij de juiste doelgroep.

Zoekmachine adverteren ( SEA )

Hieronder treft u een drietal producten aan uit ons dienstenpakket. Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie en specificaties. Wilt u meer informatie ontvangen over wat onze internet marketeers voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

Domineren in Google

Combineer zoekmachine optimalisatie (SEO) met zoekmachine adverteren (SEA) en domineer de zoekresultaten in Google. 

Door zoekmachine optimalisatie (SEO) te combineren met zoekmachine adverteren (SEA) heeft u de mogelijkheid om in de zoekresultaten van Google te domineren met relevante zoekopdrachten voor uw organisatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat u meer traffic en een verbetere CTR ( click-through-rates ) zult ervaren. Uit onderzoek van Search Engine Watch blijkt dat door het combineren van SEO & SEA tot wel 200% meer conversies kunnen worden gerealiseerd. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat 91,5% van de Google-gebruikers enkel de topresultaten op de eerste zoekpagina bezoeken bij hun zoektocht naar een product of dienst. Reden te meer om in contact te komen met de internet marketeers van Mediazo. Op onze website leest u meer over zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Zoekmachine optimalisatie ( SEO ) 

Hieronder treft u een drietal producten aan uit ons dienstenpakket. Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie en specificaties. Wilt u meer informatie ontvangen over wat onze internet marketeers voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

Specialist in internet marketing

Mediazo is specialist in zoekmachine adverteren. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Campagnes te behalen. 

Internet marketing is een ruim begrip en kan bestaan uit o.a. het adverteren met tekstadvertenties (Google Ads), Bannering en/of Remarketing of het optimaliseren van uw website of webshop. Mediazo is Specialist en staat voor elke onderneming, klein of groot, klaar met producten en diensten die toepasbaar zijn in elke marketingmix van elk bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

Voordelen internet marketing

 • Meer bezoekers op uw website(s)
 • Meer exposure en branding
 • Meer resultaten en conversies
 • Meetbare resultaten! 

Wilt u meer weten over online marketing en de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan eens contact op met de specialisten van Mediazo door onderstaand contactformulier in te vullen: 

Google Partner

Door het gigantische aanbod in "online marketing bureaus" is het vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden en een garantie te vinden voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Om dit probleem op te lossen heeft Google besloten marketingbureaus die aan strikte criteria voldoen te belonen met de Google Partner status. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Aangezien de internet marketeers van Mediazo aan deze kwaliteitseisen voldoen, mogen zij zichzelf "Google Partner" noemen en het badge gebruiken.

Google Partner