Responsive Makelaars website nodig?

Professionele websites en webshops voor makelaars

Een makelaars website is natuurlijk een onmisbaar marketing instrument voor makelaars. Waar vroeger het woningkrantje de onmisbare factor was in de marketingmix, tegenwoordig is het de website en het Internet welke onmisbare factoren zijn om uw vastgoedportefeuille te promoten. Onze makelaars software, ImmoZo! is een revolutionaire all-in-one webapplicatie waarmee u het volledige beheer en management van uw website en objecten efficiënt kunt verwerken.

Wat is een makelaars website?

Een makelaars website van MediaZo! is een zéér complete makelaars website die aansluit bij de verwachting van uw potentiële klanten. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen wordt er een professionele makelaars website voor u ontworpen en gerealiseerd. Wij zorgen natuurlijk voor een pakkend en aansprekend webdesign in uw eigen huisstijl.

Waarom een makelaars website?

Een website is natuurlijk niet meer weg te denken voor een makelaar. Toch komt het in de praktijk nog te vaak voor dat makelaars een website genieten met een verouderde techniek of beperkingen. Wij verzorgen makelaars websites op maat en houden hierbij rekening met de laatste technieken en richtlijnen die ervoor zorgen dat uw makelaarskantoor optimaal gevonden wordt door kopers en verkopers in uw eigen regio. Met een makelaars website van mediazo! kunt u snel en gemakkelijk zelf zorg dragen voor het beheer en management van uw objecten, dossiers en (online) marketing.

Onderdelen van onze makelaars websites

Natuurlijk worden al onze website opgeleverd volgens de laatste richtlijnen en zorgen wij ervoor dat het webdesign uniek en professioneel is opgemaakt. Een makelaars website kan bestaan uit tal van onderdelen. Afhankelijk van uw wensen worden deze onderdelen op uw nieuwe makelaarswebsite geïmplementeerd. Doordat onze makelaars software, ImmoZo!, modulair is opgebouwd, kunt u gebruik maken van ondergenoemde features en modules.

 

Online object presentatie

Locatie, Streetview en Google Maps

Catch'n Match

PDF brochures ( drukwerkklaar )

Raampresentaties

Doorplaatsingen naar woningsites

Foto en videopresentaties

Uitgebreid zoeken

Compleet dossierbeheer

Documenten beheer

Online omgeving klanten

Landingspagina's

Meertalig

Maatwerk

Technische optimalisatie

Uw makelaars website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie. De technische optimalisatie zorgt ervoor dat uw website betere posities in zoekmachines verkrijgt. Zoekmachines hebben zéér strenge eisen en voorschriften op vlakken van technologie en infrastructuur van websites. Wij zorgen bij de ontwikkeling voor de juiste toepassing van deze richtlijnen.

Wij zorgen tevens een Audit van uw bestaande website. U zult ervan versteld staan hoe snel enkele 'relatief' eenvoudige aanpassingen uw website hoger in de zoekmachine resultaten kunnen brengen.

Conversie en Google Analytics

U bent uiteraard meer geïnteresseerd in het aantal leads die uw website genereert dan de bezoekers aantallen op uw website. Daarom is het belangrijk om het succes van uw website te gaan bepalen aan de hand van het aantal conversies. Dit zijn doelen die u samen met ons bepaald, bijvoorbeeld; het verzenden van een contactformulier of de online aankoop van een dienst of product. Pas wanneer u weet hoeveel, maar ook welke mensen op uw website reageren, kunt u het maximum uit uw investeringen halen.

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Dankzij o.a. Google Analytics beschikt mediazo! over uitgebreide bezoekers statistieken en kunnen we uw website bijsturen waar nodig.

Meer informatie over onze makelaars websites? Neem dan direct contact met ons op!

Partner Badge Xolphin