Online marketing

Online marketing specialist 

Het internet is niet meer weg te denken. Het is zo veel meer geworden dan enkel een encyclopedie waar men van alles kan opzoeken. Uw bedrijf heeft daarom ook een online identiteit nodig. Hoe deze er precies uit moet zien denken wij graag over mee. Zo zetten al onze online marketing specialisten alle kennis en middelen in om dit online ook te bereiken.

Er zijn in de online marketing volgens ons een aantal kern expertises. Elke expertise hebben wij intern en beoefenen wij  al jaren met veel passie.

Online adverteren

De mogelijkheden en het bereik van online adverteren zijn uitgebreider en groter dan ooit. Om dit allemaal op de juiste manier in te zetten om tot een goed resultaat te komen heeft u kennis nodig van alle kanalen en hoe deze in te zetten voor uw doel. Het team van online marketing specialisten van mediazo! zorgt al jaren voor zijn klanten om dit helder en inzichtelijk in te zetten. Sociale media, zoekmachines, advertentie netwerken alles is mogelijk!

Over online adverteren

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is tegenwoordig een steeds belangrijker aspect. Dat is maar goed ook! U investeert (als het goed is) in uw online marketing en u wilt dit natuurlijk ook zo optimaal mogelijk doen. Daarvoor dient u naast standaard onderhoud en beheer ook optimalisatie uit laten voeren. Dit specialisme is een samenspel van alle expertises om te zorgen voor de meest optimale en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring. Mediazo! meet al jaren voor al haar klanten en kan hierin dus ook veel beproefde kennis inbrengen. 

Meer over conversie optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, worden verschillende technieken toegepast die ervoor zorgen dat uw website of webshop een hoge positie in zoekmachines als Google en Bing 'scoort'. Hiervoor hebben wij zowel de kennis als de technieken in huis om dit geheel in te kleden volgens de beste strategie. Onze SEO-specialisten gaan graag voor u aan de slag. 

Meer over zoekmachine optimalisatie

Sociale Media

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden om uw klanten te bereiken enorm gegroeid. Met sociale media is er zelfs de mogelijkheid om in gesprek te komen met uw klant bij gekomen. Maar denk ook aan het bereiken van potentiele klanten door middel van social media adverteren. Hiermee kunt u nog veel meer doelen online bereiken. Onze online marketing specialisten weten alle ins en outs op het gebied van social media marketing. 

Meer over social media marketing

SEO
SEA
SA

Social media
Conversie
Display Netwerk

CTR
Conversie
Sessies

Partner Badge Xolphin