085 401 29 44of Neem contact op

Internet Marketing

Adverteren en gevonden worden op het Internet

Grote kans dat u onze website gevonden heeft via een zoekmachine of een geplaatste link op het Internet. MediaZo! boekt grote successen met het online werven van potentiële klanten. MediaZo! heeft de benodigde expertise op het gebied van online marketing oplossingen. De term 'online marketing' is een ruim begrip en haast onmogelijk om op één website te omschrijven. Hieronder treft u een aantal internet marketing producten en diensten aan die wij voor onze klanten inzetten.

Heeft u vragen en wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord. 

 

Adverteren in Google, Bing en Yahoo

Het adverteren in o.a. Google noemen we zoekmachine adverteren (SEA). Het plaatsen van advertenties in o.a. Google kan ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine adverteren 'koopt' u als het ware deze tijdelijke posities in de z.g. gesponsorde resultaten. Met o.a. het bekende Google AdWords programma verzorgt MediaZo! de online media campagnes voor uw bedrijf of organisatie

Meer informatie »

 
 

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij webwinkels of websites (adverteerders) de affiliate betaald voor elke bezoeker, lead of sale die wordt gegenereert zijn zijn of haar website(s), nieuwsbrief of online media campagne. Wanneer u gaat samenwerken met een affiliate partij ( o.a. tradedoubler, daisycon ) dan kan dit voor een hoop (extra) links en verkeer zorgen. Deelname aan een affiliate netwerk kost uiteraard wel geld en wordt meestal afgerekend via het CPS ( cost-per-sale ) of CPL ( cost-per-lead ) principe.


 

Zoekmachine adverteren

Wanneer bekend is wat een bezoeker mag kosten dan kunt u besluiten om advertenties in zoekmachines te plaatsen. Met o.a. Google AdWords is het mogelijk om meerdere online campagnes in te zetten in het advertentie netwerk van Google. Het optimaliseren en managen van een Google AdWords campagnes kost tijd en geld. In dit principe 'koopt' u bezoekers d.m.v. het CPC ( cost-per-click ) principe. Wij verzorgen graag de online marketing campagnes voor uw bedrijf of organisatie en stemmen samen met u een advertentieplan op.

Meer informatie »


 
 
Top

Support

Heeft u vragen over ondersteuning

support@mediazo.nl

Aanvragen

Voor al uw vragen over producten

info@mediazo.nl
 
MediaZo! facebook       MediaZo! twitter       Google+       MediaZo! linkedin


Zo! Xolphin Reseller

© Copyright 2008 - 2017