Online marketing op zijn best

Het internet is niet meer weg te denken. Het is zo veel meer geworden dan enkel een encyclopedie waar men van alles kan opzoeken. Uw bedrijf heeft daarom ook een online identiteit nodig. Hoe deze er precies uit moet zien denken wij graag over mee. Zo kunnen wij al onze kennis en middelen inzetten om dit online ook juist te bereiken.

Er zijn in de online marketing volgens ons een aantal kern expertises. Elke expertise hebben wij intern en beoefenen wij met veel passie al jaren.

Online adverteren

De mogelijkheden en het bereik van online adverteren zijn uitgebreider en groter dan ooit. Om dit allemaal op de juiste manier in te zetten om tot een goed resultaat te komen heeft u kennis nodig van alle kanalen en hoe deze in te zetten voor uw doel. Mediazo! zorgt al jaren voor zijn klanten om dit helder en inzichtelijk in te zetten. Sociale media, zoekmachines, advertentie netwerken alles is mogelijk!

Over online adverteren

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is tegenwoordig een steeds belangrijker aspect. Dat is maar goed ook! U investeert (als het goed is) in uw online marketing en u wilt dit natuurlijk ook zo optimaal mogelijk doen. Daarvoor dient u naast standaard onderhoud en beheer ook optimalisatie uit laten voeren. Dit specialisme is een samenspel van alle expertises om te zorgen voor de meest optimale en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring. Mediazo! meet al jaren voor al haar klanten en kan hierin dus ook veel beproefde kennis inbrengen. 

Meer over conversie optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, worden verschillende technieken toegepast die ervoor zorgen dat uw website of webshop een hoge positie in de zoekmachines 'scoort'. Hiervoor hebben wij zowel de kennis als de technieken in huis om dit geheel in te kleden volgens de beste strategie.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Sociale Media

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden om uw klanten te bereiken enorm gegroeid. Met sociale media is er zelfs de mogelijkheid om in gesprek te komen met uw klant bij gekomen. Hiermee kunt u nog veel meer doelen online bereiken. 

Wij nemen u graag mee

SEO
SEA
SA

Social media
Conversie
Display Netwerk

CTR
Conversie
Sessies

Partner Badge Xolphin