Online ontwikkeling

Hoogwaardige websites, portals en maatwerk applicaties

Wil jij aan de slag met een hoogwaardige website, portal of een complete maatwerk applicatie voor jouw onderneming? Technisch sterk en geschikt om mee te groeien met de behoeftes van jouw organisatie.

Onze interne developers werken dagelijks aan websites, leadpages, online portals, maatwerk applicaties en alles wat daar tussenin valt te ontwikkelen. De jarenlange ervaring en expertise van onze developers staan natuurlijk compleet tot jouw beschikking.

 

Volledige controle & flexibiliteit

Online onderscheiden onze opdrachtgevers zich door perfect op maat ingerichte portals, eigen digitale functionaliteiten of integraties met diverse systemen en externe partijen. Dit kan doordat zij met onze systemen en developers volledige controle en kennis hebben over de kleinste regel code tot aan complete applicaties.

Deze flexibiliteit geven wij aan onze opdrachtgevers door de inzet van ons zelf-ontwikkelde Zolive platform met een grote hoeveelheid bouwstenen en tools. Hierdoor ga je snel van start en kun je jouw energie focussen op de meerwaarde van jouw klanten.

Klaar om kennis te maken?

Razendsnelle website of leadpage

Online presteren begint bij een kwalitatief hoogwaardige website, vanuit daar is alles mogelijk. Elk onderdeel wordt door ons uitgedacht, ontwikkeld, doorgetest en onderhouden met als enige doel een betrouwbare en stabiele website. En dan maakt het bij ons niet uit of het om een eenvoudige leadpage gaat of een uitgebreide multi-language website.

 • Volautomatische updates, verbeteringen en uitbreidingen.
 • Doorlopende snelheidsoptimalisaties.
 • Full service webhosting.

Ontdek razendsnelle websites

Websites voor de makelaardij

Maak van jouw makelaarswebsite een marketingmachine. Niet alleen super snel, maar ook compatibel met de meest gebruikte CRM-systemen binnen de makelaardij zoals Venum, Pararius Office, Realworks en Immozo. En dat allemaal in volledig eigen huisstijl zonder technische beperkingen. Profiteer daarnaast ook nog van talloze handige marketingtools zoals social media integraties en woningmails. 

 • Koppelingen met alle bekende CRM-pakketten.
 • Talloze standaard functies beschikbaar.
 • Marketing ready voor verkoop en verhuur portefeuille.

Ontdek onze makelaars websites

Andere modulaire maatwerk portals

Ben je op zoek naar een oneindig uitbreidbare portal die bedrijfsprocessen volledig integreren of optimaliseren? Leg je vraagstuk dan aan ons voor. Ons team van experts kent geen beperkingen in de mogelijkheden.

Met onze ervaringen in verschillende branches en de beschikbaarheid van talloze flexibel inzetbare tools in ons eigen Zolive platform, kunnen wij altijd een passend en concurrerend voorstel uitbrengen.

Dit begint bij ons met een kop koffie en een gezamelijke brainstormsessie om een goed overzicht te krijgen van je plan, wensen en behoeftes. 

Vrijblijvend brainstormen?

Automotive websites

Al jaren werken wij voor én met importeurs, dealerbedrijven en garages. Met deze ervaring en onze specialisatie in de autobranche, weten wij welke behoeftes er spelen voor een voltallige website. 

Wij bouwen jouw website met de nieuwste technieken en koppelingen met diverse CRM-pakketten zoals VWE en Autosoft. Zo is jouw onderneming direct klaar voor online marketing.

 • Koppelingen met alle bekende CRM-pakketten.
 • Mogelijkheid tot volledig maatwerk uitbreidingen.
 • Diverse unieke marketing optimalisatie functies beschikbaar.

Mogelijkheden voor automotive websites

Marketing ready webshops

Een webshop is veel meer dan wat producten online zetten. Wij zorgen voor een technisch correcte website, die niet alleen volledig op maat wordt gemaakt maar ook beschikt over een set aan essentiele tools voor de e-commerce. Wat zit er in?

Echt alles uit je webshop halen? Dan heb je bij ons beschikking over een breed scala aan marketing specialisten, die jou graag vooruit helpen. 

 • Voorzien van veel conversie optimalisaties en metingen.
 • Uitermate flexibel in te richten samen met onze expertise.
 • Volledig marketing team beschikbaar ter ondersteuning.

Plan direct een eerste strategisch overleg

Samen aan de slag als één team.
Klaar om minder zelf te bouwen?