Website applicaties

Contentmanagementsysteem & marketingtools

Bij een goede website hoort een net zo sterk content managementsysteem (CMS), waardoor je eenvoudig de pagina's op je eigen website zelf beheerd. Maar content gaat verder dan alleen maar teksten, daarom hebben wij binnen ons CMS ook mogelijkheden voor meerdere tools. Deze tools kunnen naar behoefte aan- of uitgezet worden. Daarnaast zijn alle tools met elkaar geïntegreerd, zodat je de maximale potentie van je website kunt benutten. 

Aan de slag met een volledig CMS

Webmanager

Beheer en voorzie één of meerdere websites, leadpages of minisites eenvoudig van content in de uitgebreide webmanager.  

Fotomanager

Een multifunctionele tool om fotopresentaties in verschillende vormen te kunnen tonen op de website. Van eenvoudige fotogalerijen, portfolio presentaties of unieke sliders op specifieke pagina's.

Stream

Plaats eenvoudig nieuws en blogs op je website én social mediakanalen met slechts één applicatie door het gebruik van de slimme integratie in onze Stream.

Reviewmanager

Reviews kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken op je website. De Reviewmanager geeft je het beheer hiervan in handen. Met een aantal handige koppelingen met professionele reviewportals zoals Google Reviews, Feedback Company en Klantenvertellen, plaats je (automatisch) betrouwbare reviews op je eigen website zonder verder handelingen. 

Webcommunicatie

Vanuit je website ontstaat er allerlei communicatie naar jou toe. Met de Webcommunicatie applicatie verzamelen we al deze informatie in één overzicht. Naast het feit dat je dit alles op een plek kan vinden, krijg je inzicht in diverse krachtige statistieken die voor jou en jouw marketeers van onschatbare waarde kunnen zijn.