Zo!Live voor totale controle

Dat is wat het voor ons betekend om als online marketing bureau een eigen Back-end platform en Front-end framework te hebben. Wij willen continu blijven innoveren en continu onze producten en diensten verbeteren voor onze klanten. De feilloze integratie van onze techniek met de diensten en andersom maakt uiteindelijk voor u het verschil!

Extreem flexibel

Geen externe partijen die voor cruciale facetten van onze producten en diensten ingeschakeld moeten worden. Geen lang wachten op ontwikkelingen die belangrijk zijn voor uw online marketing. Wij kunnen lezen en schrijven met de inmiddels uitermate betrouwbaar en veilige software. Dagelijks wordt hieraan gewerkt door onze developers op basis van uw input, die van de marktontwikkelingen of elke andere externe factor die invloed heeft.

Open source zegt u... ?

Natuurlijk is eigen software een kostbare aangelegenheid. Maar veel kostbaarder dan werken met open-source software is het niet. Onze developers hebben ervoor gezorgd dat de applicaties extreem onderhoudbaar zijn. Dit wil zeggen dat er geen maanden trajecten nodig zijn om nieuwe functies of verbeteringen te lanceren. Dit geeft dus de toegankelijkheid van mogelijkheden die u (soms) vindt in de open-source wereld met de betrouwbaarheid en veiligheid van een Custom software applicatie. Ook Zo!Live is het resultaat van minimaal 8 jaar continue doorontwikkeling.

Afhankelijk zijn van Zo!Live?

Natuurlijk bent u in zeker zin afhankelijk van de innovatie en doorontwikkeling van onze developers. Maar dat bent u in andere gevallen zoals bij open source ook. Als er iets nieuws is moet u maar hopen dat het wordt opgepikt door de community, en dan is nog maar de vraag of het goed is! Wij staan voor een hoge kwaliteit in.

Maar wat als ik over wil stappen naar een andere webbouwer? Het is zo bij vernieuwing zo dat elke webbouwer in bijna alle gevallen volledig opnieuw begint met uw website,-shop of -applicatie. Zeker ook met open source omdat de inrichting niet naar wens is, of de software te-verouderd is. Dus of de webbouwer nu opnieuw begint met open-source vanuit een reeds open source website, of vanuit een Zo!Live website maakt voor u niets uit. Natuurlijk zien we u liever niet gaan!

De toekomst met Zo!Live

Volgens ons is Zo!Live op alle vlakken de toekomst. Zowel voor u, als voor ons. Wij werken dagelijks aan deze toekomst met vakmensen. Deze zorgen voor een continue innovatie en hoge kwaliteit op basis van klant en expert feedback.

 

Laat u overtuigen!

Partner Badge Xolphin