Blijven innoveren voor onze opdrachtgevers

Zolive Solutions platform

Totale controle in handen

Wij willen continu blijven innoveren en onze producten en diensten blijven verbeteren voor onze opdrachtgevers. We hebben daarbij graag de touwtjes in handen en werken daarom met ons eigen back- en front-end framework: Zolive Solutions.

Volledige flexibiliteit

De feilloze integratie van onze techniek met onze diensten maken uiteindelijk het verschil voor al onze opdrachtgevers. Wij zijn hierdoor niet afhankelijk van externe partijen die ingeschakeld moeten worden cruciale facetten: niet wachten op ontwikkelingen die NU belangrijk zijn voor jouw resultaten. 

Wij hebben ondertussen jarenlange ervaring in het lezen en schrijven van betrouwbare software. Dagelijks werken onze interne developers verder aan onze producten op basis van jouw input, marktontwikkelingen en andere externe factoren die invloed hebben.

Met Zolive Solutions gaan wij voor online succes voor elke opdrachtgever.  

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Hoe ziet het platform eruit? 

Zolive Solutions bestaat uit twee onderdelen: Zolive Dashboard (back-end) en Zolive Web (front-end). 

Alles wat wij realiseren wordt ontwikkeld in de meest recente versie van PHP op een full service hosting platform, bestaande uit talloze webservers die ingericht zijn en onderhouden worden door professionals.  

Zolive Dashboard

Hierin zijn allerlei handige applicatie beschikbaar die jouw volledige vrijheid en flexibiliteit bieden. Deze tools zijn naar wens in te schakelen op jouw behoeftes.

Zolive Web

Hier heb je een volledig eigen omgeving waarin wij alles voor jou kunnen realiseren: van website en webshops tot complete (interne) porta of maatwerk webbased applicaties. 

Zolive in plaats van Open source?

Natuurlijk is eigen software een investering die goed moet worden overwogen. Maar veel kostbaarder dan werken met open-source software is het niet. Het brengt juist veel voordelen met zich mee. Doordat onze ontwikkelaars ervoor hebben gezorgd dat de applicaties extreem onderhoudbaar zijn, zijn er geen maandenlange trajecten nodig om nieuwe functies of verbeteringen te lanceren. Het biedt daarnaast meer toegankelijkheid en mogelijkheden, die er in de open-source wereld niet zijn. 

Zolive Solutions is een resultaat van ruim 12 jaar aan onderhoud, ontwikkeling en innovatie, en dát brengt betrouwbaarheid en veiligheid met zich mee. 

Continuïteit van Zolive

In zekere zin ben je afhankelijk van de innovatie en doorontwikkeling van onze developers, maar dit 'risico' is er ook bij alle andere opties zoals open source. Wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn, moet je bij open source wachten tot het is opgepikt door de community. Dan is het nog maar de vraag wat de kwaliteit is. Bij ons ben je verzekerd van doorontwikkeling en hoge kwaliteit.  

Daarnaast doen wij er echt alles aan om met onze klanten altijd vooruit te kunnen blijven gaan. Onze misse is om geen versies te hebben voor klanten maar de klanten altijd vooruit te helpen in de innovatie. Dus "opnieuw beginnen in verband met een nieuwe versie" bestaat niet in Zolive