Uw website of webshop laten beheren

Het kan zijn dat u teksten, afbeeldingen of foto's wenst toe te voegen aan uw website. Maar waarom zou u onderhoud aan uw website plegen wanneer u geen wijzigingen heeft? In de loop van de tijd verouderd uw website en zijn er continu ontwikkelingen op het internet waardoor het goed mogelijk is dat uw website of webshop niet goed meer wordt weergegeven of gevonden in de browsers en zoekmachines. Bij het onderhoud van uw website of webshop wordt niet alleen gekeken naar het contentgedeelte van uw website, maar ook de gebruikersvriendelijkheid en technische richtlijnen van de zoekmachines.

Mediazo! kan het volledige beheer van uw website of webshop voor u verzorgen. Met Zo!Live is het onderhoud van uw website in ieder geval zéér eenvoudig.

Website beheren

Onder het beheer van uw website wordt o.a. het onderhoud van uw website verstaan. Hieronder liggen een aantal zaken voor de hand en denken we aan het plaatsen van nieuwe teksten, toevoegen van afbeeldingen of video's. Daarnaast kunt u denken aan aanpassingen in functionaliteit, corrigeren en optimaliseren van interne en externe links of het analyseren van uw website statistieken.

Onderhoudscontract

Wanneer u regelmatig aanpassingen heeft dan is het wellicht interessant een onderhoudscontract te nemen waarmee u de complete zorg aan ons uit handen geeft. De grote voordelen van een onderhoudcontract zijn de scherpe tarieven en directe inzet van onze gemotiveerde medewerkers.

Partner Badge Xolphin