Website Audit

Een website audit van uw bestaande website helpt u verder bij de (door)ontwikkeling van uw website of webshop. Wij analyseren uw website of webshop op meer dan 50 belangrijke punten en rapporteren onze adviespunten in een heldere en overzichtelijke rapportage. In deze rapportage wordt en stap-voor-stap uitgelegd welke adviespunten en verbeterpunten er kunnen worden toegepast om uw website technisch en gebruiksvriendelijk in te zetten.

Sluit uw website of webshop nog aan op uw doelen? Wordt er voldoende rendement behaald uit uw web-activiteiten? Misschien bent u nog helemaal niet actief op het Internet? mediazo! onderzoekt de mogelijkheden voor u.

Audit website of webshop

Waarom een audit laten maken van uw website of webshop?

Bij een audit nemen wij een diepe(re) kijk in uw website of webshop waarbij we de meest voorkomende aspecten onder de loep nemen. Een audit kunt u vergelijken met een uitgebreide keuring voor uw auto. De audit is effectief en specifiek gericht op uw website of webshop. Een website- of webshop audit kunt u gebruiken als blueprint voor verdere internet marketing campagnes. Gemiddeld zijn onze website- en webshop Audits langer dan 50 pagina's en behandelen we elk (technisch) aspect om uw website of webshop beter te laten presteren. 

Wanneer kiest u voor een audit?

  • Wanneer de gewenste resultaten van uw online marketingactiviteiten uitblijven

  • Wanneer u het idee heeft dat er 'meer' uit te halen is

  • Wanneer u meer bezoekers op uw website wilt

  • Wanneer u meer wilt weten over de verbetermogelijkheden

  • Wanneer u actief wilt worden op het Internet

Wat kan mediazo! voor u betekenen met een Audit?

Dankzij de ervaring en kunde van onze internet marketing specialisten & inhouse programmeurs kunnen wij de (nieuwe) mogelijkheden voor u in kaart brengen. Wij analyseren uw huidige digitale media en het gebruik van de online mediatechnieken. Vervolgens maken wij een plan van aanpak en helpen wij u uw Internet gebruik te optimaliseren. 

Inhoud van onze Audits

Bij een audit bekijken en meten we een diversiteit aan aspecten. Hieronder lichten we enkele van deze aspecten toe. Lees meer gedetailleerde informatie bij de Audit naar keuze. Deze kunt u vinden onderaan deze webpagina. 

Bezoekers & Traffic

Hoe gedragen de bezoekers zich op uw website of webshop? Welke pagina's zijn voor hen het interessantste en welke juist niet? 

Conversie

Op welke wijze zet uw website of webshop een bezoeker om in een (potentiële) klant of lead? Welke overige acties kan en mag de bezoeker nemen om niet langer anoniem te blijven? Wat zet een bezoeker aan tot conversie. 

Populariteit

Op welke manier wordt u website gepromoot en welke promotiemethodes zijn er mogelijk om uw website of webshop (nog) populairder te maken? 

Technische controle

De techniek staat niet stil en veranderd (bijna) dagelijks. Is uw website of webshop nog wel up-to-date om de concurrentie bij te houden? Welke technische problemen ervaren bezoekers en welke technische problemen zijn relatief simpel op te lossen? 

Zoekwoorden- & Concurrentieonderzoek

Gebruikt uw website wel de juiste zoekwoorden, content en metadata om maximaal te presteren? Hoe gaat uw concurrent om met deze aspecten en hoe kunt u hiervan leren? 

Zoekmachines

In onze audits worden aanbevelingen gedaan die er voor zorgen dat uw website goed gevonden kan worden in Google. Raadpleeg ook onze SEO Checklist eens om meer dan 100 tips te lezen waarmee u de vindbaarheid van uw website kunt verbeteren. 

Onze Audits

Onze website- en webshop audits helpen u bij de opbouw- en verbetering van uw website of webshop. Bij onze audits nemen wij een diepe(re) kijk in uw website of webshop en ontvangt u een duidelijk rapport met aanbevelingen en knelpunten. Een website audit kunt u gebruiken om uw website of webshop te (laten) verbeteren voor internet marketing maar ook om de waarde van uw website of webshop te (laten) bepalen. 

Maak hieronder een keuze om meer informatie te lezen over onze website- en webshop audits:

Audits

Mediazo! is specialist in internet marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Campagnes te behalen. 

Door een website- of webshop audit te laten uitvoeren kunt u eenvoudig en snel de knelpunten van uw website of webshop bloot leggen en deze te (laten) corrigeren, herstellen en/of optimaliseren door uw huidige webbouwer. Hierdoor zult u merken dat uw website of webshop beter zal presteren in zoekmachines en profiteert u van meer bezoekers en posities in de zoekresultaten van o.a. Google. 

Raadpleeg altijd een specialist

Bovenstaande producten geven alle prijzen weer van de audits die mediazo! aanbiedt op basis van de meest voorkomende aanvragen. Vaak is dit de meest logische keuze maar het kan ook zijn dat u slechts enkele activiteiten en diensten wenst voor uw website of webshop. Neem daarom altijd contact met ons op om de juiste keuze te kunnen maken. 

Direct reageren

Heeft u vragen over onze Audits, onze producten of de mogelijkheden om het advies van onze internet marketing specialisten in te winnen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel direct met 085-401 2944.