Onze certificeringen, samenwerkingen en andere prestaties

Een overzicht van hetgeen wij met mediazo! bereikt hebben of waar wij aan werken voor uw resultaat.

Officieel Google Partner

Voor de experts en koplopers is een Google Partner status een must om u continu de beste ondersteuning en adviezen te geven. Ook mediazo! heeft de officiele partner status op de diverse adverteer vlakken.

Meer achtergrond informatie hierover

Partnership met BIOS+

Met BIOS+ wordt accountmanagement weer gebruikt waar deze voor bedoeld is: vanuit klantgerichtheid en loyaliteit werken aan groei. Door op de juiste plek in de bedrijfskolom de juiste marketing toe te passen. Multichannel en cross mediaal dus! BIOS+ geeft inzicht in de plek en de te nemen actie: met het juiste klantprofiel en klantvraag de behoefte in kaart brengen en op basis daarvan producten of diensten aanbieden.

De integratie met ons Zo!Live platform bied de ideale combinatie voor echte Data Driven Marketing

Meer over BIOS+

Internet Marketing

Ondergebracht bij TransIP

Voor ons eigen netwerk aan hoogwaardige servers waar wij alles op ontwikkelen en draaien hebben wij gekozen voor TransIP. Dankzij de hoge betrouwbaarheid en continue innovatie kunnen wij zorgen dat ons netwerk flexibel kan blijven meegroeien met de eisen van al onze oplossingen. Of het nou uw landingspage is of online webapplicatie.

Internet Marketing

Samenwerking met Netsolid

Wij zorgen ervoor dat alle aspecten van uw online activiteiten volledig onder controle zijn. Echter op sommige vlakken werken wij graag samen met experts. Netsolid is hiervoor de aangewezen partij die samen met ons zorgt voor de naadloze werking van uw website, webshop of applicatie op onze betrouwbare servers. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid!

Internet Marketing

Nog meer samenwerkingen

Partner Badge Xolphin