Naar succes voor onze opdrachtgevers
Om onze opdrachtgevers zo optimaal te kunnen adviseren, ondersteunen en assisteren, stellen wij hoge eisen aan onze interne vakmensen en samenwerkingen.

Certificeringen en samenwerkingen

Google Partner Badge

Officiële Google Partner

Mediazo draagt de officiele Google Partner Badge. Dit houdt in dat dat onze marketeers beschikken over vaardigheden, expertise en vereisten voor Google Ads. Hiervoor worden verschillende Google trainingen en examens jaarlijks afgelegd. 

Officiële Meta Business Partner

Het Meta Business Partner programma is ontworpen om groei en expertise te stimuleren. Mediazo neemt deel aan dit programma, zodat we meer waarde voor adverteerders kunnen genereren.

Meta Business Partner logo

Samenwerkingen

Bescherm en verbeter de ICT binnen uw bedrijf.
Met BIOS+ wordt accountmanagement weer gebruikt waar deze voor bedoeld is: vanuit klantgerichtheid en loyaliteit werken aan groei.
Q-cat Trading zorgt samen met ons voor de naadloze werking van website, webshop of applicatie op onze betrouwbare servers. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid in hostingbeheer.
Webhosting, domeinen en SSL-certificaten. 
Voor ons eigen netwerk aan hoogwaardige servers waar wij alles op ontwikkelen en draaien hebben wij gekozen voor TransIP. 
Realtime Zakelijke Websitebezoekers Herkennen. Een uitgebreid bedrijfsprofiel over elke bezoeker.
Exchange licenties: veilige en betrouwbare zakelijke e-mail.