Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog in Google en Bing

Wie wil scoren op internet moet natuurlijk goed gevonden worden in zoekmachines als Google en Bing. Zoekmachine optimalisatie (SEO) kan anno 2020 dan ook niet meer ontbreken aan de online strategie van een onderneming.

Met een goede SEO-strategie en doorlopende optimalisatie worden er bezoekers bereikt die je bedrijf of product niet bij naam kennen, maar die wel op zoek zijn naar je producten en/of diensten. Onze SEO specialisten achterhalen op welke manier je potentiële klanten zoeken en zetten dit om in ijzersterke webteksten, zodat je dezelfde taal als jouw doelgroep spreekt.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten scoren binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

SEO is een combinatie van websitetechniek, content en linkbuilding. Als deze aspecten op de juiste manier worden ingezet zal dit resulteren in het vergroten van de relevantie van belangrijke zoekwoorden, een stijgende website autoriteit en een hogere kwaliteitsscore. Oftewel je website is vaker zichtbaar voor potentiële klanten.

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces en is niet beïnvloedbaar door een budget zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). Regelmatig bijsturen en evalueren is daarom van cruciaal belang.

SEO specialist inhuren?

Wil je ook hoger in Google, Bing en Yahoo, maar heb je geen idee hoe? Onze SEO specialisten kunnen je hierbij adviseren en ondersteunen. Zie ons als je eigen externe marketingafdeling. Wij helpen je graag gevonden te worden op zoektermen die er toe doen, zodat jij je doelen kan bereiken!

Weten wat zoekmachine optimalisatie voor jou kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze SEO specialisten.

Ik wil aan de slag met SEO

Partner Badge Xolphin