Zoekmachine adverteren

Direct meetbare resultaten

Zoekmachine advertenties kunnen ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine advertenties 'koopt' u tijdelijke posities in de zg. gesponsorde resultaten van de betreffende zoekmachines. Hierbij noemen we Google AdWords als bekend voorbeeld. Om ervoor te zorgen dat u een goed rendement behaald uit uw zoekmachine advertentie campagnes kunt u ervoor kiezen om het beheer van deze campagnes door ons te laten uitvoeren. Onze zoekmachine specialisten verzorgen en managen u online campagnes voor een optimaal bereik tegen de laagst mogelijke kosten. 

Zoekmachine adverteren kan op veel verschillende manieren. Elke advertentievorm heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Online adverteren helpt om beter en sneller gevonden te worden door relevante bezoekers voor uw specifieke niché. 

Online adverteren is vele malen goedkoper en efficiënter dan traditionele advertentiemethodes. Door plaatsing van banners en/of tekstadvertenties worden er direct bezoekers naar uw website(s), landingspagina(s) of sociale media geleid. 

Soorten zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren koopt u advertenties die verwijzen naar uw website, webshop of specifieke landingspagina's. Wanneer mensen dan zoeken op uw product of dienst dan bent u er zeker van dat (ook) uw advertenties gezien worden. Bezoekers komen op deze manier direct op uw website. 

Er zijn verschillende manieren om te adverteren in zoekmachines, hieronder: 

  • Google Adwords campagnes
  • Display advertising
  • Google Shopping

Voordelen online adverteren

Online adverteren brengt veel voordelen met zich mee t.o.v. traditionele advertentiemethodes; 

  • Snel en meetbaar resultaat
  • Meer bezoekers
  • Hogere conversies

Mediazo! helpt u graag verder met uw online advertentiecampagnes. Wij adviseren u welke vorm van online adverteren het beste bij uw bedrijf en branche past om zo uw doelstellingen te bereiken. 

Wij helpen u graag verder met de inrichting, opmaak en optimalisatie van uw zoekmachine advertentie campagnes ( bijvoorbeeld Google Adwords ). 

Onze zoekmachine adverteren producten

Zoekmachine adverteren is een continu proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Mediazo! is specialist in zoekmachine adverteren  en helpt uw bedrijf beter gevonden te worden op relevante zoekwoorden en zoekwoorden combinaties. Om uw doelen te bereiken hebben wij een drietal producten beschikbaar om uw doelen te bereiken. 

Maak hieronder een keuze om meer informatie te lezen over onze zoekmachine adverteren producten:

Specialist in zoekmachine adverteren

Mediazo! is specialist in zoekmachine adverteren. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Campagnes te behalen. 

Zoekmachine adverteren is een ruim begrip en kan bestaan uit o.a. het adverteren met tekstadvertenties (Google Adwords), Bannering en/of Remarketing. Mediazo! is Specialist en staat voor elke onderneming, klein of groot, klaar met producten en diensten die toepasbaar zijn in elke marketingmix van elk bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

Voordelen zoekmachine adverteren

  • Meer bezoekers op uw website(s)
  • Meer exposure en branding
  • Meer resultaten en conversies
  • Meetbare resultaten! 

Wilt u meer weten over zoekmachine adverteren en de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan eens contact op met de specialisten van mediazo! door onderstaand contactformulier in te vullen: 

 

Google Partner

Door het gigantische aanbod in "online marketing bureaus" is het vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden en een garantie te vinden voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Om dit probleem op te lossen heeft Google besloten marketingbureaus die aan strikte criteria voldoen te belonen met de Google Partner status. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Aangezien de internet marketeers van mediazo! aan deze kwaliteitseisen voldoen, mogen zij zichzelf "Google Partner" noemen en het badge gebruiken.

Partner Badge Xolphin