Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in Google en Bing

Wanneer je zoekmachine adverteren (SEA) op de juiste manier inzet, wordt je website (tijdelijk) zichtbaar op de eerste resultatenpagina van zoekmachines zoals Google en Bing. Je kunt hiermee je online zichtbaarheid vergroten en meer (potentiële) klanten bereiken tegen een kleine betaling. 

Met een goede SEA-strategie en doorlopende optimalisatie van je online advertenties, worden er bezoekers bereikt die bewust op zoek zijn naar je producten en/of diensten. Onze SEA specialisten zorgen voor ijzersterke advertentieteksten, maar houden ook de campagnes en budgetten in de gaten. 

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (search engine advertising) genoemd, is een veel gebruikte online marketingoplossing om een dienst, bedrijf of product direct onder de aandacht te brengen tegen betaling.

Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo maken het mogelijk om te adverteren met kleine tekstadvertenties, afbeeldingen of shopping op topposities op de pagina, zoals bovenaan of rechts van de organische resultaten. 

Scoren in de organische resultaten van Google/Bing? Probeer dan eens SEO

Waarom zoekmachine adverteren? 

Zoekmachine adverteren helpt je om beter en vooral sneller gevonden te worden door (potentiële) klanten. Daarnaast is het relatief goedkoop en zeer gericht in vergelijking met andere adverteervormen. 

Voordelen zoekmachine adverteren

  • Resultaten en conversies zijn direct meetbaar. 
  • Snel resultaat en meer bezoeken aan je website.
  • Je betaalt enkel per klik, een bepaald aantal weergaven of een conversiepercentage.
  • Je bereikt mensen die al op zoek zijn naar je dienst of product. 
  • Je kunt zelf het budget bepalen. 
  • Je krijgt inzicht in het aankoopproces van (potentiële) klanten.

Officiële Google Partner

Mediazo! is een officiële Google Partner en mag daarom de officiële Google Partner-badge dragen. Deze badge wordt alleen door Google uitgereikt aan bedrijven met vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads.

SEA specialist inhuren?

Wil je ook adverteren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, maar heb je geen idee hoe? Onze SEA specialisten kunnen je hierbij adviseren en ondersteunen. Zie ons als je eigen externe marketingafdeling met SEA-experts. Wij zorgen dat jouw advertenties zichtbaar zijn wanneer jouw (potentiële) klanten er naar zoeken, zodat jij je doelen kan behalen!

Aan de slag met zoekmachine adverteren?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze SEA specialisten.

Ik wil aan de slag met SEA

Partner Badge Xolphin