Zoekmachine adverteren (SEA)

Beter en sneller vindbaar met online adverteren

Gericht de juiste doelgroep bereiken én daarmee snel scoren door direct resultaat te zien, dat wilt toch elke ondernemer? Zoekmachine adverteren (SEA) mag dan eigenlijk ook niet ontbreken in je marketingactiviteiten. Met een goede campagnestrategie, bestaande uit o.a. het juiste budget en aansprekende advertenties, begin je direct te presteren en ben je zichtbaar bij geïnteresseerde in jouw producten en/of diensten.

Met een doordachte strategie van onze online marketeers kun je jouw producten en/of diensten op de juiste manier onder de aandacht brengen: displaynetwerk, remarketing, shopping, etc. Met een combinatie zorg je er voor dat jouw doelgroep in iedere fase van het koopproces wordt bereikt: zowel behoefte opwekken als behoefte vervullen. Laat je ondersteunen en adviseren door onze online marketeers en ben op korte termijn goed vindbaar in zoekmachines als Google en Bing.

Google partner logo Mediazo  Bing adverteer specialist

Wat levert zoekmachine adverteren mij op?
 • Gericht adverteren op o.a. specifieke doelgroepen en regio’s.
 • Adverteren met een budget dat bij jouw organisatie past – het budget bepaal je zelf.

 

 • Bereik eenvoudig mensen die al op zoek zijn naar jouw dienst of product. 
 • Meer relevante bezoekers naar jouw website.
 • Je krijgt inzicht in het aankoopproces van (potentiële) klanten.
 • Meer inzicht: resultaten en conversies zijn direct meetbaar.

 • In korte termijn topposities in zoekmachines zoals Google en Bing.

Wat gaan we doen?
Mediazo! Case

Doelen vaststellen

Samen met jou maken we een goede inventarisatie van de wensen en doelen van jouw onderneming om inzicht te krijgen in wat je uiteindelijk vooruit helpt.

Analyseren en research

We doen research naar je concurrenten, stellen een budgetprognose op, bekijken en testen je website/landingspagina’s en analyseren eventuele bestaande campagnes.

Mediazo! Case
Mediazo! Case

Strategie bepalen

Aan de hand van jouw doelen en de research bepalen onze online specialisten een strategie en een op maat gemaakt advies. Tevens is de input en kennis van jouw inzake je product of dienst van cruciaal belang en zeer waardevol. 

Meten is weten

De strategie wordt omgezet in specifieke stappen en een planning. Vanuit hier worden meetpunten ingezet om de campagnes te kunnen analyseren, optimaliseren en rapporteren. Op deze manier gaan we met een doelgerichte aanpak voor topresultaten!

Mediazo! Case

Mediazo als jouw online marketingafdeling

 1. Jarenlange ervaring (12+ jaar) in de online wereld zowel op gebied van marketing als development.
 2. Eigen interne specialisten in elke tak. Oftewel korte lijnen zijn tussen marketeers en developers waardoor onze specialisten snel kunnen schakelen en bijsturen.
 3. Jarenlange samenwerkingen met tevreden klanten.
 4. Gecertificeerd Google partner. Mediazo mag de officiële Google Partner-badge dragen, die alleen wordt uitgereikt aan bedrijven met specifieke vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads.

Kennismaken?

SEA en SEO

Het belang van marketingactiviteiten combineren

De prestaties van je campagnes en advertenties zijn afhankelijk van enkele factoren, waaronder een kwaliteitsscore. Het is dan ook belangrijk dat jouw website en vooral jouw landingspagina’s aansluiten bij de zoekintentie, gebruiksvriendelijk zijn en SEO-technisch goed in elkaar steken. Zoekmachines zoals Google crawlen jouw pagina’s op deze punten en aan de hand hiervan wordt de kwaliteitsscore vastgesteld. Het is daarom ook dat onze marketeers vaak een combinatie van SEO en SEA adviseren. De basis voor een succesvolle campagne blijft natuurlijk een goede website met de juiste informatie.

Ontdek meer over SEO

Jouw doelen behalen en beginnen met scoren in zoekmachines?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze SEA-specialisten voor een concrete strategie binnen zoekmachine adverteren.

Ik wil aan de slag met SEA