Contentmanagement

Beheer en onderhoud van uw website of webshop

Met contentmanagement wordt bedoeld het beheren en onderhouden van uw website of webshop. Wij werken bij voorkeur met het Nederlandstalige Zo!Live Framework en verzorgen hiermee het complete beheer en management van uw website of webshop. Met Zo!Live kunt u gemakkelijk zelf uw website onderhouden en content toevoegen, verwijderen of actualiseren.

Analytics

Google Analytics is een gratis web statistieken oplossing van Google™en maakt het mogelijk om statistieken van uw website(s) en online campagnes te verzamelen en weer te geven. Dankzij Google Analytics krijgt u, als website beheerder, meer inzicht in hetgedrag van de bezoekers en kunt u met deze informatie uw online campagnes en website evalueren en bijsturen om zo tot het beste resultaat te komen.

Onderhoud

Het kan zijn dat u teksten, afbeeldingen of foto's wenst toe te voegen aan uw website. Maar waarom zou u onderhoud aan uw website plegen wanneer u geen wijzigingen heeft? In de loop van de tijd verouderd uw website en zijn er continu ontwikkelingen op het Internet waardoor het goed mogelijk is dat uw website of webshop niet goed meer wordt weergegeven of gevonden in de browsers en zoekmachines. Bij het onderhoud van uw website of webshop wordt niet alleen gekeken naar het contentgedeelte van uw website, maar ook de gebruikersvriendelijkheid en technische richtlijnen van de zoekmachines.

Social media

Bezoekers komen niet ‘zomaar’ op uw website. U zult dus vooral ook met hen ‘in gesprek’ moeten komen. Hierdoor leren bezoekers uw website en bedrijf (beter) kennen wat de kans groter maakt dat deze daadwerkelijk uw websitebezoeken. Wanneer u actief met social media aan de slag gaat is het belangrijk om uw ‘domeinen’ te claimen op de meest belangrijke social media sites.

Partner Badge Xolphin