AircoDirect

Snel schakelen en groei realiseren

AircoDirect is sinds 2021 opdrachtgever bij Mediazo en gaat voor een complete online strategie. De organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen: de grootste worden in Nederland als het gaat om airco's. Met onze samenwerking, waarbij snel handelen key is, zijn er al mooie resultaten.

Opgeleverd

  • Nieuwe website
  • SEO
  • SEA
  • Social media adverteren
  • Conversie optimalisatie

Terug naar klantcases

Wie is AircoDirect?

AircoDirect is sinds 2015 de specialist als het gaat om plaatsen en onderhouden van airco's in Zuid-Nederland. Duizenden huishoudens genieten hierdoor al jaren van een heerlijk klimaat in huis: koel in de zomer, warm in de winter. 

De organisatie groeit steeds verder uit met meerdere vestgingen en wilt die groei stimuleren door aan de slag te gaan met een complete online strategie. 

Behaalde resultaten
Meer relevante bezoekers

25% groei in sessieduur, dit laat zien dat er meer relevante bezoekers de website bezoeken en geinteresseerd zijn in de dienst/product.

3.6% meer websitebezoekers

In de eerste maanden was er al een stijging te zien in de websitebezoekers vanuit zowel adverteren als vanuit het organisch zoekverkeer. 

Meer relevante conversies

In korte periode met minder verwijzingen een groei van bijna 4% gerealiseerd van meer relevante conversies vanuit social media. 

Hier ging Mediazo mee aan de slag

Klantvraag

Samenwerken met een partner die sterk is in zowel development als marketing. Waarbij snel en adequaat schakelen voorop staat om zo nog voor o.a. het seizoen van 2021 de website én online marketing te hebben overgenomen, ingericht en gelanceerd voor een optimaal resultaat in het hoogseizoen.  

Doelen

Uiteindelijk de grootste partij in heel Nederland worden als het gaat om plaatsen en onderhouden van airco's.  

Onze strategie en uitwerking

In verband met de tijdsdruk die deze case meenam, hebben wij een aangepaste en gefaseerde strategie uitgewerkt en ingezet. Op deze manier was snel schakelen geen probleem.

De website is volledig opgebouwd met ons eigen Zolive-platform met de nieuwste technieken. Er zijn verschillende campagnes ingericht voor zoekmachine adverteren (SEA) en social media adverteren met bijbehorende, specifieke landingspagina's. Aan de hand van de eerste resultaten en metingen zijn er op korte termijn al direct verschillende (conversie)optimalisaties uitgevoerd.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil een volledige online strategie