Go4Fit

Krachtige website en online campagnes gericht op groei

Sinds 2011 is Go4Fit opdrachtgever bij Mediazo, een langdurige samenwerking waar wij veel waarde aan hechten. Tijdens deze samenwerking is Go4Fit doorontwikkeld naar meerdere vestigingen in verschillende plaatsen. Go4Fit streeft ernaar deze uitbreidingen in de komende jaren door te zetten. Met deze groei komen er ook online telkens weer nieuwe uitdagingen bij, iets waar wij als team van Mediazo maar al te graag mee aan de slag gaat.

Opgeleverd

  • Krachtige website voor alle vestigingen
  • Online marketingcampagnes
  • Maatwerk integratie met Club-software

Terug naar klantcases

Wie is de Go4Fit?

Go4Fit is een sfeervol en trendy sport- en fitnesscentrum. Door de jaren heen zijn er verschillende vestigingen geopend, waaronder in Wijchen, Beuningen, Nijmegen en Heesch. De sportscholen bieden een variatie aan manieren om met meer beleving, plezier en aandacht actief bezig te zijn. Door de continue groei en het grote leden aantal, is een goede online positie belangrijk. Zeker in de concurrerende wereld van sportscholen. 

Wij verzorgden o.a.
Multifunctionele website

Een krachtige website die moeiteloos kan worden beheerd, met behoud van de eigen huisstijl voor alle vestigingen.

Online marketingcampagnes

Verschillende online adverteercampagnes op social mediakanalen en in zoekmachines om o.a. nieuwe leden te werven en speciale acties te promoten.

Integratie met Club-software

Door de maatwerk integratie met Club-software worden aanmeldingen direct ingeschoten bij Go4Fit en daarmee sneller afgehandeld.

Hier ging Mediazo mee aan de slag

Klantvraag

Van meerdere websites voor de verschillende vestigingen naar één krachtige, algemene website in complete eigen (vernieuwde) huisstijl. Hierbij rekening houden met de (online) bedrijfsstrategie en als online marketingpartner adviseren en beheren van diverse online campagnes in dezelfde look and feel.  

Doelen

Het uitgroeien tot een gedegen sportschool in de regio met een sterke online aanwezigheid, waarbij de website eenvoudig meegroeit met de continue groei van de sportscholen en online behoeften. 

 

Oplevering en toekomstplannen

De nieuwe website is opnieuw gebouwd op ons eigen Zolive-platform. Het voordeel hiervan is onder andere dat onze developers tegen geen beperkingen aanlopen wanneer het gaat om maatwerk. Dit is vooral belangrijk aangezien Go4Fit werkt met club-software waarin zij onder andere lessen en leden beheren. Deze software werd feilloos geïntegreerd met de website, waardoor de gewenste informatie direct zichtbaar is of gekoppeld wordt.

Naast het bouwen van de website en de maatwerk integratie met club-software, zijn er ook verschillende mobiele optimalisaties uitgevoerd ten aanzien van de voorgaande websites. Hierdoor is het mobiel gebruik van de website ook naar een hoger niveau gebracht om de behoefte en ontwikkelingen bij te blijven.

Aangezien de website draait op ons eigen Zolive-platform, brengt dit vele voordelen met zich mee. Zo kunnen we snel op nieuwe (technische) ontwikkelingen blijven inspelen, zodat de website altijd up-to-date en relevant is. Door de integraties en metingen binnen het Zolive-platform heeft Go4fit veel inzicht in de resultaten van de diverse online marketingactiviteiten. Doorlopend werken onze marketingspecialisten samen met de marketingmedewerkers van Go4Fit om de online campagnes succesvol te maken en groei te creëren. Met de metingen kunnen de online campagnes blijvend geoptimaliseerd worden voor de beste resultaten.   

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil online groei