Go4Fit

Unieke website voor elke vestiging

Sinds 2011 is Go4Fit opdrachtgever bij Mediazo, een langdurige samenwerking waar wij veel waarde aan hechten. In de jaren van samenwerking is Go4Fit gegroeid naar meerdere vestigingen in verschillende plaatsen. Met deze groei komen er ook online telkens weer nieuwe uitdagingen bij, iets waar het team van Mediazo maar al te graag mee aan de slag gaat.

Opgeleverd

  • Meerdere websites
  • Social media campagnes
  • Roostermanager

Terug naar klantcases

Wie is de Go4Fit?

Go4Fit is een sfeervol en trendy sport- en fitnesscentrum. Door de jaren heen zijn er verschillende vestigingen geopend, waaronder in Wijchen, Beuningen, Nijmegen en Heesch. De sportscholen bieden een variatie aan manieren om met meer beleving, plezier en aandacht actief bezig te zijn. Door de continue groei en het grote leden aantal, is een goede online positie belangrijk. Zeker in de concurrerende wereld van sportscholen. 

Wij verzorgden o.a.
Multifunctionele website

Eigen website/vestigingpagina's en opmaak voor de verschillende vestigingen/concepten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste webtechnieken en die eenvoudig te beheren zijn.

Social media campagnes

Verschillende adverteercampagnes op social mediakanalen om o.a. nieuwe leden aan te trekken en speciale acties te promoten.

Integratie met roostermanager

Door de integratie met de roostermanager kunnen de sportroosters eenvoudig beheerd worden samen met alle relevante informatie over de lessen en is dit direct zichtbaar op de website.

Hier ging Mediazo mee aan de slag

Klantvraag

Het ontwikkelen van meerdere websites en als online marketingpartner ondersteuning bieden in de online wereld en daarbij adviseren en orde houden.

Doelen

Het ondersteunen in het uitgroeien tot een gedegen sportschool in de regio met een sterke online aanwezigheid, waarbij de websites eenvoudig meegroeien met de continue groei van de sportscholen en online behoeften. 

Onze strategie en uitwerking

De websites zijn gebouwd op ons eigen Zolive-platform met de nieuwste webtechnieken, hierdoor is het makkelijk om een extra website uit te rollen. Daarbij hebben we de roostermanager geïntegreerd zodat Go4Fit eenvoudig zelf het sportrooster per vestiging kan beheren. Voor de promotie van de sportscholen werken onze marketingspecialisten het hele jaar door samen met de marketingmedewerkers van Go4Fit om de online sociale media campagnes succesvol te maken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil online groei