iQ Makelaars

Unieke website voor elke vestiging

Na een lange, succevolle samenwerking met verhuurfranchise 123Wonen, besloten de eigenaren ook voor hun nieuwe concept, iQ Makelaars - verkoopmakelaars franchise, de samenwerking met Mediazo aan te gaan. Naamsbekendheid in heel Nederland verkrijgen en snel uitgroeien tot een professionele verkoopmakelaarfranchise met krachtige online marketing.  

Opgeleverd

  • Meerdere websites
  • Verschillende online marketing campagnes
  • Integraties met Realworks, VBO en Wazzup.
  • Diverse marketingtools
  • Immozo (online vastgoed verkoop- en verhuurtool)

Terug naar klantcases

Wie is de iQ Makelaars?

iQ Makelaars is een aankoop- en verkoopmakelaar franchise, die is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij. Zaken die in de verhuurbranche vanzelfsprekend zijn, zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag en extra marketing voor het matchen van woningen, worden meegenomen in de onderneming. iQ Makelaars blijft groeien en heeft momenteel een landelijke dekking met meerdere franchisenemers. 

Wij verzorgden o.a.
Meerdere websites

Eigen websites voor de verschillende vestigingen waarbij gebruik wordt gemaakt van een multi-website inrichting voorzien van de nieuwste webtechnieken die eenvoudig te beheren zijn.

Marketingtools

De marketingmedewerkers bij iQ Makelaars werken met verschillende van onze marketingtools en de integraties van onze makelaarssoftware Immozo.

Diverse integraties

Door de integratie met o.a. Realworks, VBO en Wazzup is het mogelijk voor de makelaars om efficienter te werken. 

Hier ging Mediazo mee aan de slag

Klantvraag

Het ontwikkelen van meerdere websites, het leveren van verschillende marketingtools en als online marketingpartner ondersteuning bieden in de online wereld en daarbij adviseren.

Doelen

De verkoop- en aankoopfranchiseonderneming voorzien van ondersteuning en strategisch advies waarbij de focus ligt op online groei en het creëren van een sterke online aanwezigheid. 

Onze strategie en uitrolling

Na gesprekken met iQ Makelaars zijn we begonnen met het ontwikkelen van een uitgebreide website op ons eigen Zolive-platform, die gekoppeld zijn aan verschillende marketingtools zoals Immozo. Hierdoor én met de inzet van de nieuwste technieken op het gebied van webontwikkeling, maakte het vervolg makkelijker, sneller en efficienter: uitrolling naar lokalere websites voor franchisenemers. 

Om het werk van de makelaars soepel te laten verlopen is er gebruik gemaakt van verschillende integraties met systemen als Realworks, VBO en Wazzup. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil online groei