Osseforth

Vernieuwing met blijvende posities

Voor Osseforth was het tijd om nieuwe stappen te nemen in het online landschap als onderneming. Beginnende bij een vernieuwde website met een moderne look and feel inclusief integratie van TPO applicatie en het behouden van hoge posities binnen zoekmachines als Google.

Opgeleverd

  • Snelle en gebruiksvriendelijke website
  • TPO API koppeling
  • SEO

Terug naar klantcases

 

 

Wie is Osseforth?

De (rij)opleider van Limburg

Osseforth Opleidingen ging in 1977 van start enkel als autorijschool. Meer dan 45 jaar verder heeft Osseforth zich doorontwikkeld tot dé opleider van Limburg met o.a. scooter-, motor-, auto- en vrachtwagenlessen aangevuld met diverse cursussen, Code 95 en logistieke opleidingen.

 

 

Wij verzorgden o.a.
Hoogwaardige website

Snelle en gebruiksvriendelijke website met de nieuwste technieken en mogelijkheid om zelf te beheren.

TPO API integratie

Integratie met de TPO API-koppeling voor het feilloos overbrengen van cursussen, reserveringen en planningen van het systeem naar de website.

SEO geoptimaliseerd

Website bij lancering direct SEO geoptimaliseerd om de hoge posities binnen zoekmachines te behouden en te verbeteren.

Hier ging Mediazo mee aan de slag

Maatwerk en externe samenwerkingen

Nadat het doel van Osseforth duidelijk was geschetst, begonnen we met het in kaart brengen van de wensen van Osseforth. Dit in combinatie met de technische mogelijkheden van de TPO API door onze developers. Waar nodig werd hierin bijgestuurd of naar maatwerk oplossingen gezocht.

Daarnaast werd er tegelijkertijd gestart met een samenwerking met een externe vormgever en marketingpartij. Dit om direct vanaf het begin een grafische- en marketingstrategie mee te nemen in het gehele traject. Hierdoor kon er snel geschakeld worden om o.a. visuele ideeën in technisch oplossingen om te zetten. De behoefte en ideeën van alle partijen zijn hierin meegenomen om zo een compleet eindproduct te realiseren die voldoet aan de wensen en doelen van Osseforth.

Belangrijke aandachtspunten

Het project kende twee belangrijke aandachtspunten.

  • Met de integratie van veel functionaliteiten inclusief de TPO API-koppeling zorgen voor een optimale snelheid van de website.
  • Zorgen dat de lancering van de nieuwe website zo min mogelijk invloed heeft op de zoekmachine-autoriteit die osseforth.nl al heeft opgebouwd.

Oplevering en toekomstplannen

Uiteindelijk is er een snelle, technisch krachtige en gebruiksvriendelijke website opgeleverd. Alvorens de lancering is de website door onze marketeers SEO-technisch optimaal ingericht. Een opvallend en mooi resultaat is dan ook dat ondanks de compleet gewijzigde website, er sterke posities zijn behouden in de zoekmachines en er zelfs ook al groei wordt gerealiseerd.

Samen met Osseforth blijven we doorlopend de website verder uitbreiden en verbeteren op basis van inzichten, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Met het doorlopend uitvoeren van het SEO-aspect zullen we de digitale positie van Osseforth.nl blijven versterken. Met deze combinatie van SEO en webdevelopment kunnen we bijdrage om te zorgen dat Osseforth koploper blijft in zijn branche.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil online groei