Zorg&Co

Tijd voor vernieuwing

Zorg&Co is sinds 2020 opdrachtgever bij Mediazo. In deze korte periode is er veel veranderd en vernieuwd binnen de organisatie. Als zorgcoöperatie in Nederland was het tijd om meer te focussen op online vindbaarheid. Met onze samenwerking zijn daar op korte termijn al mooie resultaten uitgerold.

Opgeleverd

  • Website
  • Online boekingsmodule
  • Vernieuwde huisstijl

Terug naar klantcases

Wie is Zorg&Co?

Zorg&Co is een coöperatie van én voor ZZP’ers in de zorg. Door deze krachten te bundelen, vormen ze een sterke partij in de zorgmarkt. De coöperatie regelt ondernemerszaken en cursussen zodat zelfstandige zorgprofessionals meer zekerheid krijgen.  

Binnen de organisatie is steeds meer groei ontstaan door nieuwe vestigingen en meer aangesloten zorgprofessioneels. Om steeds meer professionals te ondersteunen kan online groei niet achterblijven. 

Wij verzorgden o.a.
Hoogwaardige website

Website met de nieuwste technieken en zelf te beheren.

Online lessen boeken & betalen

Integratie met de roostermanager voor een simpele en goede afhandeling van het boeken, beheren en betalen van lessen. 

Complete nieuwe huisstijl

Een volledig nieuwe huisstijl voor alle uittingen van Zorg&Co.

Hier ging Mediazo mee aan de slag

Klantvraag

Het vernieuwen van de website met een up-to-date techniek en uitstraling. 

Doelen

Een vernieuwde website waarbij de focus gericht is op online zicht- en vindbaarheid, zodat zorgprofessionals o.a. zelf eenvoudig online cursussen en opleidingen kunnen boeken. 

Onze strategie en uitwerking

De website is volledig opnieuw opgebouwd met ons eigen Zolive-platform en de nieuwste technieken. Daarbij hebben we de roostermanager geïntegreerd zodat scholingen en cursussen makkelijk te beheren, boeken en betalen zijn. De online betalingsmogelijkheden zorgen voor een complete en soepele administratieve afhandeling.

Tijdens de ontwikkeling van de vernieuwde website kwam men tot inzicht dat de huisstijl wel sterker kon aangezien Zorg&Co voor een moderne en strakke uitstraling ging. Enkel het uitvoeren van een site-refresh voldeed niet aan deze wens. Uiteindelijk hebben wij een volledige huisstijl refresh mogen uitvoeren en deze vervolgens doorgevoerd in de oplevering van de website. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil online groei