Lokaal gevonden worden in Google

Uw bedrijf ook in beeld bij potentiële klanten uit uw eigen regio?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat ruim 65% van de Nederlandse bedrijven hun bedrijfsvermelding in Google Maps nog niet hebben 'geclaimd'. Deze bedrijven maken nog geen gebruik van de mogelijkheden om uitgebreide informatie op hun (eigen) gratis bedrijfspagina te publiceren.

Steeds meer mensen maken gebruik van Google Maps op hun computer of mobiele telefoon om lokale bedrijven, producten en diensten te vinden. Ook in de zoekmachineresultaten van Google krijgen lokale zoekresultaten een steeds prominentere plaats.

Tips om lokaal gevonden te worden met Google Maps

  • Claim uw bedrijfsvermelding in Google;
  • Zorg dat uw adres en contactgegevens correct vermeld worden;
  • Vermeld producten en diensten die u levert en verwijs naar uw (eigen) website;
  • Publiceer foto's en video's van uw bedrijf;
  • Reageer op recencies van uw klanten;
  • Bied kortingscoupons of aanbiedingen in uw bedrijfsresultaat;
  • Verkrijg inzicht via Google Analytics

Gevonden worden in Google

Hoewel Google 'claimt' dat het allemaal zéér eenvoudig is om een eigen bedrijfsresultaat aan te maken, blijkt in de praktijk dat bedrijven moeite hebben om hun bedrijf goed zichtbaar te maken. Wij zorgen dat uw bedrijf binnen vermeld wordt in de zoekresultaten van Google.

Internet en Reclamebureau mediazo! informeert u vervolgens graag verder over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren om nog beter gevonden en gezien te worden op het Internet.

Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan direct contact met ons op.

Claim uw bedrijfspagina's in Google

Google maakt gebruik van gegevens uit de kamer van koophandel waarmee bedrijven worden 'vermeld' in Google Maps. Grote kans dat uw bedrijf dus al gevonden wordt in deze lokale zoekresultaten. Maar vaak is deze informatie verouderd, onvolledig of zelfs onjuist. Door uw bedrijfspagina te claimen en te optimaliseren kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf, dienst of product, beter gevonden zal worden door potentiële klanten uit uw eigen regio.

Partner Badge Xolphin