Mobiele websites

Mobiele website nodig?

Wanneer u ook de internetgebruikers wilt bereiken die mobiel surfen is het belangrijk om uw website of webshop compatibel te maken voor mobiele apparaten.

Door de opkomst van mobiel internet, smartphones en tablets, worden steeds meer internetgebruikers gestimuleerd via mobiele apparaten van internet gebruik te maken. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website of webshop goed zichtbaar is en goed functioneert op mobiele media.

Een mobiele website wordt ontwikkelt voor het deel van uw doelgroep dat gebruikt maakt van apparaten met relatief kleine schermen. Mediazo! is in staat om websites of webshops te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeftes van de mobiele internetgebruiker en de beperkingen van een mobiel apparaat overwinnen. Dit vereist een andere aanpak dan een standaard website.

Naast de optimalisatie richting de internetgebruiker kan door optimalisatie deze mobiele website of webshop beter worden gevonden in mobiele zoekmachines.

U kunt bij ons kiezen tussen een nieuwe mobiele website of webhop laten ontwikkelen of het updaten van uw huidige website of webshop met de mobiele mogelijkheid. Dit laatste is ideaal als u tevreden bent met uw huidige website of webshop, maar toch een mobiele variant wilt hebben.

Wij zorgen dat uw wensen aansluiten bij het design en het doel van de mobiele website. Deze website wordt alleen getoont op een smartphone en niet op een tablet of desktop. Het voordeel van een mobiele website is dat de content precies afgestemt kan worden op het apparaat zodat de essentie van de pagina blijft bestaan.

Waarom een mobiele website of webshop belangrijk is

Mobielvriendelijkheid wordt rankingsfactor

Google neemt mobielvriendelijkheid mee als rankingfactor. Dit wil zeggen dat wanneer uw website niet mobielvriendelijk is (responsive, adaptive of mobiele website) dan zal dit uw posities in Google negatief beïnvloeden. De zoekopdrachten zijn afhankelijk van het apparaat. De resultaten op een laptop of desktop kunnen dus afwijken van de resultaten op een mobiele telefoon of tablet.

Tegenwoordig is het zo dat het hebben van een mobiel website of webshop een pré is.

 

 

Partner Badge Xolphin