Britse retailers verkopen internationaal op eBay-platform

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht
EBay heeft een aparte afdeling op zijn Britse platform geopend waar retailers uit Groot-Brittanni

EBay ondervond dat Britse consumenten bijna drie keer vaker een product bij internationale verkoper op het platform aanschaffen dan consumenten uit andere Europese landen. De marktplaats speelt volgens Ecommercebytes.com in op deze cijfers door Britse verkopers extra informatie te verschaffen over hoe zij meer klanten uit andere landen kunnen aantrekken.

Hoe internationaal verkopen

Op de website vinden Britse verkopers informatie over hoe zij een business op het platform kunnen starten, hoe zij internationaal kunnen groeien en hoe zij ‘moeilijkheden’ tijdens de verkoop als internationale verzending, taalbarrières en regelgeving in verschillende landen het beste kunnen aanpakken.

Het handelsplatform geeft verkopers drie mogelijkheden om hun business bekend te maken bij internationale shoppers: verkopen via eBay.co.uk, verkopen via eBay.com en verkopen via de landelijke website van de internationale klant (bijvoorbeeld eBay.nl). Voor de laatste twee opties dient de Britse verkoper een vergoeding te betalen.

Exportlanden

EBay pitcht zijn nieuwe Britse afdeling door verkopers te wijzen op de 17,1 miljoen internationale consumenten die elke maand het platform eBay.co.uk bezoeken. De top zeven exportlanden voor de Britse marktplaats zijn de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië en Spanje.

Artikel bron : twinklemagazine.nl
Foto bron : Denis RadovanovicShutterstock.com 

Publicatiedatum 29/04/2013