Wilt u ècht goed gevonden worden op Google?

1 min. lezen

Overzicht

Met Google Adwords kunt u adverteren en zo goed gevonden worden door klanten die naar uw producten en/of diensten op zoek zijn. Ontvang tijdelijk gratis € 75,- advertentietegoed gratis en probeer Google Adwords ook uit voor uw organisatie.

Ècht goed gevonden worden op Google

Google Adwords is het advertentieprogramma van de zoekgigant Google. Met Google Adwords worden tekst-, beeld en/of video advertenties van uw bedrijf getoond aan bezoekers op Google die specifiek op zoek zijn naar uw branche of niche. 

Hoe werkt Google Adwords?

U geeft de zoekwoorden aan waarop u gevonden wilt worden en schrijft een pakkende advertentietekst voor het betreffende product of dienst. Vervolgens wordt uw advertentie weergegeven op Google als er gezocht wordt op één of meerdere van uw zoektermen. Uw advertentie wordt dus alleen getoond aan potentiële klanten die op zoek zijn naar uw producten, in uw omgeving. 

Wat kost adverteren met Google Adwords? 

Met Google Adwords heeft u zelf volledige controle over uw advertentiekosten. Er is geen minimum contractstermijn en u bepaalt zelf uw maximale budget. Zo kunt u telkens uw advertenties, campagnes en biedingen aanpassen totdat u de gewenste resultaten bereikt.

Zelf doen of laten doen? 

Het Google Adwords advertentieprogramma is toegankelijk voor iedereen. Het aanmelden voor Google Adwords kan d.m.v. een korte registratie waarna u direct aan de slag kunt gaan om campagnes, advertenties en zoekwoorden in te stellen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw internet marketing campagnes door een certified Google partner uit te laten voeren. De internet marketeers van MediaZo! zijn allen Google partner en helpen u graag verder met uw Google Adwords campagnes. 

Publicatiedatum 03/02/2015