Mediazo! in het nieuws & actualiteiten

MediaZo in het vakblad Hét Ondernemersbelang Limburg

Vinden en gevonden worden. Het is het adagium van internet en wint aan betekenis en belang naarmate je als onderneming actiever bent op het world wide web. Goed gevonden worden, bepaalt of je online succesvol bent. Met hulp van de internetmarketingspecialist is dat bijna een fluitje van een cent.

Lees meer
Publicatiedatum 28/10/2016
Steeds meer webwinkels in Limburg

Het aantal webwinkels is vorig jaar verder gestegen. In 2014 telde Limburg nog 1265 winkels die hun waar online verkopen, vorig jaar waren dat er 1490.

Lees meer
Publicatiedatum 22/01/2016
Fijne feestdagen en onze aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden / bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Lees meer
Publicatiedatum 28/12/2015
Google in een nieuw jasje

In de afgelopen 17 jaar is het nodige veranderd bij Google. Dat geldt zowel voor de dienstverlening van Google alsmede de ontwikkeling van hun look & feel.

Lees meer
Publicatiedatum 02/09/2015
Voorbeelden van briljante homepages

Wat maakt een homepage briljant? Wat is nou écht "anno 2015" en wat werkt? Design blijft vooral een kwestie van smaak. Wat mooi is hoeft niet altijd te werken en wat werkt hoeft niet altijd mooi te zijn. Daarom is het goed om kritisch naar uw homepage te kijken. 

Lees meer
Publicatiedatum 17/08/2015
Ga aan de slag met programmatic marketing

Marketing is het meest effectief als de juiste boodschap wordt geleverd aan de juiste persoon, op het juiste moment. Programmatic Marketing maakt dit mogelijk door online marketing aan de hand van data over verschillende kanalen heen te automatiseren. Hierdoor kunnen consumenten op grote schaal nauwkeuriger worden benaderd. En dat leidt tot grotere relevantie, een hoger CTR en dus (uiteindelijk) ook meer omzet. 

Lees meer
Publicatiedatum 13/04/2015
Google mijn bedrijf

Met Google mijn bedrijf kunnen bedrijven gemakkelijk gevonden worden op Google zoeken, Google maps en Google+. 

Lees meer
Publicatiedatum 10/04/2015
Mobielvriendelijke websites vanaf 21 april hoger in Google

Google heeft laten weten dat het met een update komt waarbij de mobielvriendelijkheid van een website wordt meegenomen als 'rankingfactor'. Om te scoren in Google is het dus noodzakelijk dat uw website goed wordt weergegeven op mobiele telefoons en tablets. Mocht uw website niet responsive zijn of heeft u geen aparte mobiele website? Dan zal dit de posities in Google negatief beïnvloeden. 

Lees meer
Publicatiedatum 12/03/2015
Zorg dat u te vinden bent wanneer klanten uw bedrijf zoeken

"Hard to get" spelen werkt misschien bij daten, maar voor bedrijven is het geen goed idee. Gebruik "Google mijn bedrijf" om de juiste informatie over uw bedrijf weer te geven op Google zoeken, Google Maps en Google+, zodat klanten ook uw bedrijf kunnen vinden. Hieronder leest u enkele tips om uw Google zichtbaarheid te verbeteren. 

Lees meer
Publicatiedatum 04/03/2015
Veelvoorkomende fouten op websites

Iedereen maakt fouten. Zelfs de beste webdesigners laten wel eens een steekje vallen. De sleutel tot succes is het identificeren van deze fouten voordat deze effect hebben op zowel het bezoekersverkeer alsmede de impressie van de website. Hieronder benoemen wij 8 veelvoorkomende fouten op websites. 

Lees meer
Publicatiedatum 04/03/2015
SEA & SEO passen bij elkaar zoals pindakaas en jam

Zoals pindakaas en jam bij elkaar passen, zo is dat ook met zoekmachine optimalisatie (SEO) & zoekmachine adverteren (SEA). Door een gedegen internet marketing strategie op te zetten en te volgen geniet u door de combinatie van SEO & SEA enorm veel voordelen en inzichten.

Zoekmachine optimalisatie & zoekmachine adverteren zijn twee verschillende disciplines. Elk bedrijf wat budget en tijd investeert in één van deze disciplines doet er goed aan om te combineren om vervolgens het beste uit twee werelden te (kunnen) genieten. 

Lees meer
Publicatiedatum 06/02/2015
Waarom krijg ik geen bezoekers op mijn website?

Als ondernemer bent u er dagelijks mee bezig: uw bedrijf onder de aandacht brengen! Met een goede website en enkele advertenties in de regionale dag- en weekbladen bent u behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Toch trekt uw website onvoldoende bezoekers en vraagt u zich af wat u nog meer kunt doen. Wij hebben het antwoord! 

Lees meer
Publicatiedatum 05/02/2015

Laad meer nieuws

Einde