Online software in Zo!Live

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

Zo!Live kenmerkt zich door een efficiënte manier van werken, communicatie en organisatie voor haast elke specifieke branche. Het gebruik van Zo!Live resulteert direct in productiviteitswinst waarbij de kans op proces- communicatiefouten tot een minimum worden beperkt. Verder worden er meteen kostenbesparingen gerealiseerd door het gebruik van Zo!Live. Dure ICT investeringen in apparatuur, onderhoud en licenties worden tot een minimum gebracht en realiseren wij maatwerkoplossingen in datasolutions waardoor de backup van uw belangrijke data en documenten.

Mediazo! ontwikkeld (maatwerk) webapplicaties voor de meest uiteenlopende toepassingen. Alle oplossingen zijn (uiteraard) webbased, waardoor u op elke plek en elk gewenst moment direct toegang heeft tot uw webapplicatie. 

Content Management Systeem

Een integraal onderdeel van Zo!Live is een Content Management Systeem, afgekort CMS, waarmee websites en webshops snel en makkelijk kunnen worden onderhouden zonder enige programmeerkennis. Natuurlijk begrijpen wij dat binnen elke organisatie de wensen anders liggen wat dit betreft. Dat is de reden dat wij net wat verder gaan, wij noemen dit Media Manamgement.

Media Management is onze verzamelnaam voor alle beheertools voor uue website of webshop inclusief de nodige professionele ondersteuning van Internet Marketing expert. De balans bepalen wij met de klant, of alles in eigen beheer wordt gedaan, in samenwerking met ons, ofwel compleet uit handen wordt gegeven en wij de interne internet marketing afdeling van elke organisatie worden.

Meer informatie

Online facturatie software

De boekhouding hoort thuis bij de accountant en boekhouder. Echter een factuur sturen, offerte maken en de afhandeling hiervan is een proces waar elk bedrijf zo dicht mogelijk op wil blijven zitten.

Daarom ontwikkelen wij continu door aan FactuurZo!, onze online facturatie software, voor losse facturatie tot en met volledige integratie met de website of webshop en de boekhoud-systemen als Twinfield.

  • Integratie met Zo!Live websites, software of maatwerk
  • Onbeperkt aantal facturen.

Software voor makelaars

Voor zelfstandig verhuur-/verkoopmakelaar tot volwaardige franchise organisatie

Al jaren zorgen we voor stabiele oplossingen voor onze klanten. De vastgoed wereld is ons al jaren bekend. Inmiddels weten we dat een partij die flexibel in kan springen en mee kan groeien met de wensen van iedere makelaar de must is om te slagen. Daarom heeft mediazo! online applicaties en Internet Marketing diensten die perfect in te zetten voor elke organisatie.

Miloo

Even snel je kilometers en uren declareren onderweg naar je klant. Dat is mogelijk met onze online module en iOS applicatie Miloo. Door de autoaanvul opties vergeet je niet snel je kilomters te declareren. De online koppeling met de module in Zo!Live maakt deze applicatie compleet.

Met Miloo kan er onderweg uren, taken en gereden kilometers worden gedeclareerd. Door de automatisch functies zoals de berekening van het aantal kilometers en de autoaanvul opties is het handig in gebruik. In de applicatie kan er een overzich worden bekeken van de gereden kilomters, indien gewenst kan dit via de module geexporteerd worden. Voor werkgevers is er een mogelijkheid om de totaal aantal kilometers te bekijken van alle werknemers via Zo!Live. 

  • Kilometerregistratie
  • Urenregistratie

Zo!Live

"Een begrip op zich"

Alle producten en diensten van en door mediazo! ontwikkeld zijn op de een of andere manier gedreven door Zo!Live. Dit is de kracht waarmee het mogelijk wordt gemaakt om hoogwaardige kwaliteit te bieden voor acceptabele prijzen. En daarbij ook nog zorgen voor de ruimte om flexibel uit te breiden en mee te groeien met elke organisatie.

Advies & Consultancy

Wanneer men op zoek is naar een web-based applicatie, een tool of een app. Of een online concept waarbij een scale aan facetten bij kijk komen als website, webshop, portal internetmarketing en adverten. Mediazo! is de geschikte partij om te betrekken in het geheel.

Door het complete pallet aan expertises in huis en de jarenlange ervaring is mediazo! uitermaten geschikt om te betrekken. Of dit nu een van de expertises is, een combinatie ervan of misschien wel als uw eigen Internet Marketing afdeling staan onze adviseurs klaar om de mogelijkheden te bespreken en mee te denken.

Wij helpen u graag verder

Partner Badge Xolphin