Responsive webshop

Een online etalage van uw winkel, een enorm online bereik. Dat moet u natuurlijk goed doen! Via onze webshops bieden wij de mogelijkheid om producten en/-of diensten online te verkopen via uw eigen kanaal geheel in een eigen identiteit. Wij helpen u met de inrichting, presentatie, ontwikkeling en het lanceren van uw webshop. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen op het gebied van online marketing en de automatisering van processen. Dit alles zorgt ervoor dat uw webshop niet stilstaat maar in ontwikkeling blijft.

Goed vindbaar in zoekmachines

Volledig in te richten naar wens

Combinatie met website mogelijk

Meertalig

Online betaalmethoden

Review via externe koppeling

Ondersteuning

Specificaties met filters

Mobiel vriendelijk

Betalen via iDeal, CreditCard, Incasso, Afterpay, etc.

Gemakkelijk kunnen betalen via een webshop, daar staan wij voor. Dit bereiken wij met in eigen huisttijl opgemaakte betaalpagina's (tot aan de bank) waardoor uw klanten niet het gevoel krijgen dat ze de webshop verlaten. Het is onder andere mogelijk om te betalen via iDeal, Creditcard, Afterpay en Incasoo. Het is mogelijk om elke kassa aan te sluiten op onze betaal module maar standaard zijn er een aantal integraties met bestaande gedegen betalingspartners. 

Zo!Live

Zoals bijna elke dienst van mediazo! is Zo!Live het kloppend hart voor uw webshop. Voor het beheren van uw webshop logt u in op Zo!Live (Content Management Systeem).
U kunt dan in de Productmanger onder andere de onderstaande onderdelen beheren;

Producten 

Betstellingen / Winkelwagens

 

Accounts

Specificaties

Kortingsbonnen

Zoekmachine instellingen

Partner Badge Xolphin