Responsive website

Mediazo! levert op dit moment enkel responsive websites of websites met een mobiele website af. Dit doen wij al vanaf 2015 aangezien wij onze klanten graag voorzien van de beste mogelijkheden op website gebied. Wij werken voortdurent aan onze infrastructuur waardoor wij uw website voorzien van de nieuwste versie van onze software. Hierdoor kunnen wij inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Elke website die wordt afgeleverd wordt grondig gecontroleerd tijdens de ontwikkeling en een eindoplevering. Uw website is altijd uit te breiden met bestaande of maatwerk plugins die wij speciaal voor u ontwikkeling.

 

Een aantal standaard plugins/modules;

Slider

Formulieren (contact/offerte/bel-mij-terug)

Openingstijden 

Fotogalerij

Stream

Google Maps

Google Streetview

Nieuwsbrief (in/-uitschrijven, online weergave)

Productmanager

Sociale media deel API

Remarketing tags

Sitemap

Makelaars

U bent makelaar en op zoek naar een responsive en vooral zoekmachine vriendelijke makelaars website / portal. Mediazo! kan u bedienen met onze standaard makelaars website met vele functionaliteiten. Tevens beschikken wij over eigen makelaars software genaamd ImmoZo ! Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen aanbod vanuit het uw eigen pakket te tonen op de website via de ImmoZo connector. Op deze manier kunt u standaard doorplaatsen naar de website en zorgen wij dat deze goed wordt opgenomen in de resultaten van de zoekmachines. Natuurlijk kunt u het via de module ook verrijken met extra gegevens voor de website.

Fotogalerij

Foto's vormen een belangrijk onderdeel bij de beeldvorming van een bezoeker van uw website. Door foto's van uw werkzaamheden of diensten te tonen kan de bezoeker een beeld opbouwen van uw bedrijf. Het is dus noodzakelijk om deze foto's op een juiste manier te tonen. Daarom hebben wij een module ontwikkeld waardoor het zeer eenvoudig is om foto's op de website te tonen in de juiste formaten. Het is mogelijk om alle onderdelen van u bedrijf te splitsen en galerijen of categorieën.

 

Productmanager

Een online etalage van uw winkel, een enorm online bereik. Dat moet u natuurlijk goed doen! Via onze webshops bieden wij de mogelijkheid om producten en/-of diensten online te verkopen via uw eigen kanaal geheel in een eigen identiteit.

Meer informatie

 

Stream

Wij gaan met onze nieuws mogelijkheden een stapje verder. In onze responsive websites is het mogelijk om de Stream module te koppelen aan de website. U krijgt dan direct de mogelijkheid om (uitgesteld) berichten op de website te plaatsen via één druk op knop. Vanuit uw dashboard kunt u de nieuwsberichten voor de website plannen. De website zal zelf de opmaak verzorgen zodat uw berichten altijd goed worden getoond. De Stream kent standaard meerdere weergaves. Vanuit het dashboard is het mogelijk om sociale media te koppelen waardoor u ook (uitgesteld) berichten op Facebook, Twitter en Linkedin kunt plaatsen. Op deze manier hoeft u maar één keer de berichten op te maken en te plaatsen.

Partner Badge Xolphin