Hoe goed scoort uw website in Google? 

Vraag vandaag nog een GRATIS checkup aan

Hoe goed scoort uw website of webshop in de zoekresultaten van Google? Vraag vandaag nog een gratis checkup aan en laat uw website of webshop controleren op maximaal 25 zoektermen die de inhoud van uw website of webshop het meeste typeren. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een GRATIS rapport met daarin de prestaties en posities van uw website in Google. 

Goed gevonden worden in Google

Wanneer u het gratis adviesrapport ontvangt dan kunt u direct de posities van uw website of webshop in Google inzien. In het adviesrapport houden we enkel rekening met de posities in de 'organische' zoekresultaten van Google. De posities van uw website in de betaalde resultaten ( Google Adwords ) worden hierin niet meegenomen. 

Als certified Google Partner kunt u rekenen op TOP kwaliteit

Google PartnerDoor het gigantische aanbod in "online marketing bureaus" is het vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden en een garantie te vinden voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Om dit probleem op te lossen heeft Google besloten marketingbureaus die aan strikte criteria voldoen te belonen met de Google Partner status. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Aangezien de internet marketeers van mediazo! aan deze kwaliteitseisen voldoen, mogen zij zichzelf "Google Partner" noemen en het badge gebruiken. 

Klik op het Google Partner Badge voor de geverifieerde status van mediazo! 

Aanvragen checkup

Specialist in Internet Marketing

Mediazo! is specialist in internet marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit uw Internet Campagnes te behalen. 

Internet marketing is een ruim begrip en kan bestaan uit o.a. zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), Sociale Media Marketing (SMM) en contentmarketing. Mediazo! is Specialist en staat voor elke onderneming, klein of groot, klaar met producten en diensten die toepasbaar zijn in elke marketingmix van elk bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

Beter gevonden worden in Google

  • Meer exposure en branding
  • Meer resultaten en conversies
  • Meer (meetbare) posities in o.a. Google

Vraag hier uw GRATIS checkup aan

Vraag vandaag nog uw gratis checkup. Vermeld naast uw contactgegevens in het opmerkingen-veld om welke zoektermen en welke website te gratis checkup wordt aangevraagd of bel direct met 085-401 29 44. 

Partner Badge Xolphin